Αρχική Νέα Τοπικά Κρήτη:Υδρόλυση των χημικών της Συρίας στη θάλασσα της Μεσογείου

Κρήτη:Υδρόλυση των χημικών της Συρίας στη θάλασσα της Μεσογείου

27

 Με τον πρέσβη της Ρωσίας θα συναντηθεί το απόγευμα, αντιπροσωπεία του  Παγκρήτιου  Συντονιστικού,  κατά της υδρόλυση  των χημικών της Συρίας στη θάλασσα της Μεσογείου.

Στη συνάντηση που έχει προσδιοριστεί για τις 4μμ θα μετάσχουν ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, οι Δήμαρχοι Αρχανών Αστερουσίων Ρούσσος Κυπριωτάκης και Σφακίων Παύλος Πολάκης καθώς και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΑΚ Γιάννης Χαρωνίτης.

Η αντιπροσωπεία θα επιδώσει στον πρέσβη την επιστολή, που του έχει ήδη αποσταλεί, προκειμένου να καταδειχτεί με ακόμα πιο κατηγορηματικό τρόπο, η επιμονή των πολιτών της Κρήτης, να αντιτίθενται πλήρως και κατηγορηματικώς σε ένα εγχείρημα, που με την μορφή της στρατιωτικής επιχείρησης συντελείται στην περιοχή της Μεσογείου, παρά την σθεναρή διαμαρτυρία που έχουν εκφράσει με κάθε τρόπο και μέσο και προς κάθε κατεύθυνση.  

Οι πολίτες της Κρήτης δεν αποδέχονται ότι ο χώρος της Μεσογείου,  έχει επιλεγεί είτε για να συντηρεί την Οικονομία του Πολέμου μέσω τεχνητών οικονομικών και πολεμικών συγκρούσεων, είτε ως σκουπιδότοπος των επικίνδυνων καταλοίπων της «ανάπτυξης» μέσω “πιλοτικών προγραμμάτων”,  όπου η ζωή δεν έχει αξία.

Αν και έχει ζητηθεί, δεν έχει προσδιοριστεί αντίστοιχη συνάντηση με τον Πρέσβη των Η.Π.Α. Ωστόσο, η κρητική αντιπροσωπεία όμως, θα επιδιώξει να συναντηθεί μαζί του εντός της ημέρας.

Με την ευκαιρία απευθύνεται πρόσκληση σε κάθε πολίτη της Κρήτης να ενώσει μαζί μας την φωνή του και να συμμετέχει στην Παγκρήτια κινητοποίηση με τον επικείμενο Παγκρήτιο  αποκλεισμό της Νατοϊκής βάσης της Σούδας το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Ιουλίου.