Αρχική Νέα Τοπικά Χιακή Συμπολιτεία:Ας πάρει το ΤΑΙΠΕΔ το ανύπαρκτο λιμάνι του κυρίου Λαμπρινούδη στο...

Χιακή Συμπολιτεία:Ας πάρει το ΤΑΙΠΕΔ το ανύπαρκτο λιμάνι του κυρίου Λαμπρινούδη στο Κοντάρι

6


” Γράψαμε για την ανυπαρξία σχεδίου της απερχόμενης δημοτικής αρχής για το κεντρικό λιμάνι, η οποία έδωσε άλλοθι σε όσους σχεδίασαν στο παρασκήνιο την παραχώρηση μεγάλου μέρους του κεντρικού λιμανιού στο ΤΑΙΠΕΔ”, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΧΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και απαντά στο νυν Δήμαρχο:
Με την απάντησή του ο απερχόμενος δήμαρχος επιβεβαίωσε ότι αντί να διαμορφώσει και υλοποιήσει ένα εφικτό σχέδιο για το υπαρκτό κεντρικό λιμάνι επέλεξε να εξαντληθεί σε κάποιο ανέφικτο σχέδιο για ένα ανύπαρκτο λιμάνι στο Κοντάρι.

Ωραία λοιπόν, να δοθεί στο ΤΑΙΠΕΔ ένα ανύπαρκτο λιμάνι, αυτό στο Κοντάρι (δηλαδή να μη δοθεί στο ΤΑΙΠΕΔ τίποτα). Το πραγματικό λιμάνι, αυτό που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας αλλά και κάθε μελλοντικού σχεδιασμού για ανάπτυξη, να το επιστρέψει αμέσως το ΤΑΙΠΕΔ στον δήμο. Δυστυχώς όμως κύριε Λαμπρινούδη, τα διάφορα ΤΑΙΠΕΔ δεν ενδιαφέρονται για ανύπαρκτα λιμάνια. Τα υπαρκτά λιμάνια βάζουν στο μάτι τους. Ειδικά όταν ο δήμαρχός τους δεν τα βλέπει επειδή κοιτάει προς ανύπαρκτα λιμάνια.

Κάθε σχέδιο αναβάθμισης για το υπαρκτό λιμάνι, με πρώτη κίνηση την επιστροφή του στο δήμο, θα μας βρει συμπαραστάτες και πρωταγωνιστές.