Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος ΣΥΡΙΖΑ για Υποβάθμιση Δημοτικών Σχολείων: οι “εξυπηρετήσεις” δεν έδωσαν λύση

ΣΥΡΙΖΑ για Υποβάθμιση Δημοτικών Σχολείων: οι “εξυπηρετήσεις” δεν έδωσαν λύση

7

 
Η υποβάθμιση των δημοτικών σχολείων των Νενήτων και της Καλλιμασιάς παρά τις διαβεβαιώσεις των τοπικών βουλευτών Τριαντάφυλλου και Κάρματζη ότι θα  εξαιρούνταν δείχνει μαζί με την αναξιοπιστία τους και το όριο της λογικής των μεσολαβήσεων «για να γλιτώσουμε εμείς και οι άλλοι ας… ψάχνονται.», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου.

Όταν, συνεχίζει η ανακοίνωση, η συνολική πολιτική της κυβέρνησης είναι μείωση των εξόδων του δημοσίου με συρρίκνωση, συνεχή υποβάθμιση και κατάργηση των υπηρεσιών του-σχολεία ,δημόσια ιατρική, κοινωνικές υπηρεσίες- είναι μάταιο να περιμένει κάποιος από αυτούς που ψηφίζουν όλα τα παραπάνω να μας γλιτώσουν τοπικά. Αυτοί φυσικά  δεν μπορούν αλλά και εμείς δεν πρέπει να θέλουμε τέτοιες «εξυπηρετήσεις» που μεταθέτουν το πρόβλημα στο διπλανό χωριό ή νησί. Και γιατί δεν είναι δίκαιο αλλά και γιατί όπως, τώρα αποδεικνύεται, μπορεί να μην γίνει το «χατήρι» σε  εμάς αλλά κάπου αλλού

Η λύση δεν είναι αυτή.

Η σωστή απάντηση είναι η απομόνωση αυτής της λογικής των «ρουσφετιών» και η συνολική πολιτική ανατροπή. Η ανατροπή αυτής της πολιτικής. Με αγώνες συνεχείς και επίμονους χωρίς αυταπάτες για μια συνολικά άλλη πολιτική που θα δίνει απόλυτη προτεραιότητα τις ανάγκες των πολλών  και στην ευημερία μας, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.