Αρχική Νέα Τοπικά “Πόρτα” για την ποπ- σταρ από την Τουρκία με βίζα του ψευδοκράτους

“Πόρτα” για την ποπ- σταρ από την Τουρκία με βίζα του ψευδοκράτους

8

 
Ξεπερνούν τις 3.600 οι τούρκοι τουρίστες που τις τελευταίες ημέρες έφθασαν στη Χίο, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο έλεγχος των τελωνειακών αρχών δεν είναι και αυξημένος.
Ετσι μια 35χρονη ποπ σταρ από Τουρκία, θέλησε να περάσει στην Ελλάδα για διακοπές στη Χίο με βίζα που είχε τη σφραγίδα του ψευδοκράτους  όμως οι εργαζόμενοι στο Τελωνείο Χίου της έδειξαν το δρόμο της επιστροφής στον Τσεσμέ.
Πρόκειται για την ποπ σταρ Bengü που το συμβάν το κάνει θέμα η εφημερίδα Χουριέτ, σύμφωνα με το ακόλουθο δημοσίευμα της  iefimerida.gr:

Η Τουρκάλα ποπ σταρ, Bengü τα ήθελε και τα έπαθε! Μπορεί να της αρέσουν τα ελληνικά νησιά και ιδιαιτέρως η Χίος, αλλά το γεγονός ότι ήθελε να εισέλθει με διαβατήριο του ψευδοκράτους της Κύπρου, της προκάλεσε ουκ ολίγα (και φυσιολογικά) προβλήματα.

Όπως σημειώνει η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, η 35χρονη ποπ σταρ βρισκόταν στο Τσεσμέ και αποφάσισε να πεταχτεί μέχρι τη Χίο για να συνεχίσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Ωστόσο, μόλις έδειξε το διαβατήριό της στη Χίο, οι αρχές της έκλεισαν την… πόρτα, καθώς η σφραγίδα που έφερε η βίζα της ήταν του ψευδοκράτους της Κύπρου.

Την επόμενη ημέρα η Bengü επέστρεψε στο Τσεσμέ με το φέρρυ με την ελπίδα πως κατάλαβε το λάθος της.

Πηγή: iefimerida.gr