Αρχική Νέα Αθλητικά Ε.Ε.Α.Σ. ΣΙΦΙ –ΚΟΦΙΝΑ: ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετείχαν στον αγώνα αποχαιρετισμού του...

Ε.Ε.Α.Σ. ΣΙΦΙ –ΚΟΦΙΝΑ: ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετείχαν στον αγώνα αποχαιρετισμού του Σ. Πουλή

35

Τις ευχαριστίες για όλους όσοι συμμετείχαν στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Σωτήρη Πουλή (φεύγει με μετάθεση από τη Χίο), εκφράζει ο Αθλητικός Σύλλογος του Κοφινά.
Το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο μεταξύ των ομάδων του 2014 και 2011, έληξε με νίκη των πρώτων 3-2 και με 2 γκολ να σημειώνει ο τιμώμενος παίκτης!
Το ευχαριστήριο του Κοφινά έχει ως εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Α.Σ. ΣΙΦΙ – ΚΟΦΙΝΑ θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους  ποδοσφαιριστές Αλεξίου, Ατσάλη, Βενέτο, Βίλδο, Γιαννικάκη, Γρίγο, Δίκα, Ζαντιώτη, Θωμά, Κάμπουρα, Κατόπη, Κούτικα, Λιτσάκη, Μαρτάκη, Ξούρο, Σ. Πιτσικούλη, Σπυράκη, Γ. Αξιώτη, Κ. Βασιλάκη, Μ. Βασιλάκη, Βελβέ, Γιαχανό, Ν. Ζαννίκο, Π. Ζαννίκο, Ζυγλάκη, Καράβα, Α. Λεμονιάδη, Λεοντή, Σ. Μανάρα, Μπαχά, Μπίμπα, Μπουμπάρη, Μπουρνιά, Ντίμπρα, Οικονομόπουλο, Παπατριανταφύλλου, Περπυράκη, Πυλιώτη, Ρούσσο, Σαρακίνη, Σφήκα, Τουράνι, Φίλτση, Χαννάκη και Χριστοδούλου οι οποίοι εν μέσω της καλοκαιρινής ανάπαυλας και υπό υψηλή θερμοκρασία συμμετείχαν στον αποχαιρετιστήριο φιλικό αγώνα της ομάδας μας προς τιμή του Σωτήρη Πουλή.


Ευχαριστούμε επίσης τους διαιτητές Π. Τσούχλη, Β. Μαντούβαλο και Α. Δασκάλου οι οποίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για τη διεξαγωγή του αγώνα, τον αρχιδιαιτητή Γ. Μαχαίρα, την ΕΠΣ Χίου και τον πρόεδρό της Γ. Φρατζέσκο, καθώς και τη διοίκηση του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Χίου, τον πρόεδρό του Β. Μυριαγκό και τον προϊστάμενο Σ. Λἰναρη για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου.


 
Ευχαριστούμε τους αθλητές της Ακαδημίας μας και τους γονείς τους που συνέβαλαν με τον τρόπο τους στη διεξαγωγή του αγώνα καθώς και όλους τους φιλάθλους που τον παρακολούθησαν.

 Τέλος, για μία ακόμη φορά ευχαριστούμε το Σωτήρη Πουλή και του ευχόμαστε καλή συνέχεια, με προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.