Αρχική Απόψεις Aρθρα Λεωνίδας Κωστάλας: ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Λεωνίδας Κωστάλας: ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

16

ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ   ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ   ΚΑΙ   ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Τους τελευταίους μήνες, με τις συνεχείς «μεταμορφώσεις του Αλάριχου» οι οποίες χαρακτηρίζουν την ελληνική πολιτική «ορχήστρα», εξήχθησαν μερικά ασφαλή (κατά το μάλλον ή ήττον) συμπεράσματα, σχετικά με την εξέλιξη της… ελληνικής τραγωδίας.

Το ελληνικό και ευρωπαϊκό «κατεστημένο, όχι μόνον δεν ανησυχεί για την  εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές, αλλά αντιθέτως την επιδιώκει, ελέγχοντας όμως την συνολική του επίδοση. Δηλονότι, δεν πρέπει να ξεφύγει το εκλογικό ποσοστό του  το «όριο του 32%!!

Με λιτές κουβέντες επιδιώκουν: Συνεργασία Κυβερνητική μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ(με οποιοδήποτε όνομα), ΠΟΤΑΜΙ και λοιπές «μπερτοδουλικές» δυνάμεις!!

Ο Αλέξης εκπαιδεύεται (όπως η «Ρίτα»), οι αριστεροί ουρανίσκοι του κόμματος αυτού καταπίνουν σωρηδόν μνημονιακά αντιβιοτικά και η ελληνική μπουρζουαζία ετοιμάζεται για την Belle Époque, της μεταμνημονιακής υποδουλωμένης Ελλάδος.

Μιας Ελλάδος, η οποία αγογγύστως  εισέρχεται στην εποχή της «πολυπολιτισμικότητος (sic) και της πολυεθνικότητος. Με λιτές κουβέντες: Η Ελλάδα σε 20 χρόνια δεν θα είναι ΕΛΛΑΔΑ!

Αν παρατηρήσουμε τα ποσοστά όλων των τελευταίων δημοσκοπήσεων, διαπιστώνομε ότι το άθροισμα των κομμάτων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, κυμαίνεται μεταξύ 30 και 35%!! Αν δε γίνει αναγωγή και στα «δεν γνωρίζω δε απαντώ», τότε αυτός ο συνασπισμός (εννοείται πως θα κατέβουν στις εκλογές ως συνασπισμός κομμάτων)  ξεπερνάει την αυτοδυναμία! Αντίο κ. Τσίπρα… θα έπρεπε να ειπούν. Και δεν υπολογίζουμε τις χρυσές εφεδρείες τους, δηλαδή ΛΑΟΣ, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ (σέχτες), ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!!!

Συνεπώς καταλήγουμε στο συμπέρασμα, ότι η «δεξιά», το κατεστημένο, η μπουρζουαζία, οι «Ηρακλείδες» του μνημονίου, της λιτότητος, της εξαθλιώσεως, και της προδοσίας θέλουν Τσίπρα πρωθυπουργό και «εφιαλτική κυβέρνηση εθνικής ενότητος»!!!

Αν λοιπόν αυτή η «η εκ μεταλλάξεως  κυβέρνηση» θα εργαστεί για το καλό της Ελλάδος και των Πολιτών της, ας γίνει κι ας ορκιστεί.

Αλλά ποιος από εσάς πιστεύει κάτι τέτοιο;

ΧΙΟΣ 21/09/2014

ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ζ.ΚΩΣΤΑΛΑΣ