Αρχική Νέα Τοπικά Χιώτικο Πανηγύρι από τον Παγχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία, 3/8

Χιώτικο Πανηγύρι από τον Παγχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία, 3/8

8

 

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι θα πραγματοποιήσει και φέτος τη μουσική βραδιά με το διακριτικό τίτλο «Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι».

Το «Παραδοσιακό Χιώτικο Πανηγύρι» θα πραγματοποιηθεί στο γραφικό λιμανάκι του «Παντουκειούς», την Κυριακή 3 Αυγούστου, στις 9.30 μ.μ. Η ορχήστρα των Μαρκέλλου και Σταμάτη Πούπαλου θα πλαισιώσουν την εκδήλωση με αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια, νησιώτικα και μικρασιάτικα.
 

Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται ανελλιπώς κάθε χρόνο και έχει γίνει θεσμός για το σωματείο του Παγχιακού Συλλόγου Α.μεΑ.
Ενώ την αφίσα του φεστιβάλ φιλοτεχνεί τα τελευταία χρόνια ο γνωστός καλλιτέχνης, γλύπτης- σκηνογράφος Εβης Χρήστου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη σίτιση του Κατασκηνωτικού Προγράμματος για Α.μεΑ., που πραγματοποιεί ο Σύλλογος στο Μάναγρο στη Βολισσό.

Για αυτό το λόγο και υπάρχει εισιτήριο εισόδου, που μπορεί κόβοντάς το να ενισχυθεί ο σύλλογος.
Επίσης να σημειωθεί ότι πολλές τοπικές επιχειρήσεις στηρίζουν με δώρα την εκδήλωση, ενώ μόνο εφόσον υπάρξουν χορηγίες θα καταστεί δυνατόν να προσφερθούν δωρεάν τραπέζια σε άτομα με αναπηρίες.
Κάτι που όπως ενημερωθήκαμε από το σύλλογο είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια χωρίς να επιβαρύνεται ο σύλλογος. Και η σημειώση αυτή γίνεται για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με οικογένειες που τύγχαναν αυτής της στήριξης, συγκεκριμένων χορηγών.

Είσοδος 5,00 ευρώ, φαγητό 10,00 ευρώ με δωρεά το πρώτο μπουκάλι κρασί.