Αρχική Νέα Τοπικά Τροχαίο ατύχημα στην Ιωάννου Χρήστου με 3 τραυματίες- πρόταση για μονοδρόμηση

Τροχαίο ατύχημα στην Ιωάννου Χρήστου με 3 τραυματίες- πρόταση για μονοδρόμηση

23

 Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστούν οι επιβάτες από δύο αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν το βράδυ της Κυριακής στην οδό Ιωάννου Χρήστου (πίσω από το αεροδρόμιο).

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 22.45 της 10ης Αυγούστου και η Π.Υ. επενέβη με 2 οχήματα και 5 άντρες.

Απεγκλωβίστηκαν 3 άτομα (τα αρχικά των ονομάτων τους σύμφωνα με την Πυροσβεστική είναι Μ.Ξ. , Κ.Ξ.  και Ν.Ξ.) και οι 3 τραυματισμένοι οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χιου.

Η Τροχαία Χίου που παρευρισκόταν  στο τόπο του συμβάντος έχει και το φάκελο της υπόθεσης.

 

Πρόταση μονοδρόμησης

Ενδιαφέρουσα είναι η πρόταση που μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης κατέθεσε κάτοικος της περιοχής την οποία και μεταφέρουμε για να μελετήσει η νέα δημοτική αρχή.
Συγκεκριμένα ο Παντελής Καβύρης σημειώνει:

Άλλο ένα ατύχημα στην παντελώς αφώτιστη, λεωφόρο Ιωαν. Χρήστου! Επειδή τυγχάνει να είμαι κάτοικος της περιοχής και επειδή έχω μαζέψει αρκετούς τραυματίες (και όχι μόνο, δυστυχώς) απ’ τον δρόμο, μπορώ να βεβαιώσω ότι τα ατυχήματα είναι καθημερινά, άσχετα αν δεν βλέπουν όλα το φως της δημοσιότητας!

Να δούμε πότε κάποιος από τους ανεύθυνους “υπεύθυνους” θα αποφασίσει να μονοδρομήσει την λεωφόρο, φτιάχνοντας ταυτοχρόνως έργα ανάσχεσης της ταχύτητας και φαρδιά πεζοδρόμια, κάνοντας την περιοχή παράδεισο για πεζούς και ποδηλάτες και γλυτώνοντας αρκετές ανθρώπινες ζωές!

 

Τροχαίο και στη Λαγκάδα

Ντελαπάρισε επίσης ΙΧ αυτοκίνητο στους εσωτερικούς δρόμους της Λαγκάδας, ξημερώματα Δευτέρας χωρίς –σύμφωνα με πληροφορίες- να τραυματιστεί κάποιος από τους επιβάτες,