Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος ΣΥΡΙΖΑ για γήπεδο ΑΕΚ

ΣΥΡΙΖΑ για γήπεδο ΑΕΚ

13

Επειδή ο τοπικός βουλευτής της ΠΑΣΟΚικής πτέρυγας της κυβέρνησης άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο της ΑΕΚ “απλουστεύοντας”  τις θέσεις μας για το θέμα και δημοσιοποίησε στα μέσα της Χίου αυτήν την τοποθέτησή του ως “αντιπολίτευση” στον ΣΥΡΙΖΑ παρακαλούμε για την δημοσιοποίηση της παρούσας τοποθέτησης του βουλευτή και γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Ν Βούτση για το συγκεκριμμένο θέμα, σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο:

“Θέλετε να διαμορφωθεί ένα κλίμα εμφύλιας διαμάχης ανάμεσα σε πολιτικές δυνάμεις, ανάμεσα στους κατοίκους στη Ν. Φιλαδέλφεια, ανάμεσα σε αθλητικούς παράγοντες και σωματεία. Ποσώς σας ενδιαφέρει για το γηπεδο. Σας ενδιαφέρει να γίνει το γήπεδο από το συγκεκριμένο επιχειρηματία και μόνο αυτό”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Βούτσης υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν απέναντι στα σχέδια επιχειρηματιών και στην περίπτωση του Καραϊσκάκη, αλλά και στην περίπτωση του γηπέδου του Παναθηναϊκού, στον Βοτανικό. Απαντώντας δε στις ύβρεις Γεωργιάδη, δήλωσε ότι “εσείς δεν έχετε ιδέα από αυτά που έχουμε υποστεί, για να μην εξυπηρετούμε συμφέροντα, για να μην είμαστε μες στη διαπλοκή. Και θα έπρεπε σε αυτό να είμαστε όλοι μαζί. Αυτήν την πρόσκληση και πρόκληση σας κάνουμε”.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε για την ΑΕΚ ότι είναι “πράγματι ένα μεγάλο ιστορικό σωματείο, που έχει διαδραματίσει, διαδραματίζει και θα μπορεί να διαδραματίσει και στο μέλλον, όχι απλά ιστορικό κοινωνικό ρόλο, αλλά έναν ευρύτερο ρόλο”, συνοδεύοντας τις μνήμες των ριζών του και το παρόν του.

Εξέφρασε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, να φτιαχτεί το γήπεδο στον ίδιο χώρο, όπου υπήρχε και πριν, ενώ παράλληλα υπερασπίστηκε και το “κόσμημα” της Ν. Φιλαδέλφειας, το Άλσος της, πραγματοποιώντας σύντομες ιστορικές αναφορές στην υπεράσπισή του από κατοίκους της περιοχής”.