Αρχική Νέα Τοπικά Κικίλιας- Μηταράκης στη Χίο για μετανάστες και ΣΔΙΤ νερού

Κικίλιας- Μηταράκης στη Χίο για μετανάστες και ΣΔΙΤ νερού

17

Τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως &  Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια κατά την επίσκεψή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου θα συνοδεύσει ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης.
Οι δύο υπουργοί αναμένονται στη Χίο στις 7.30 το πρωί της Πέμπτης, 28/8. Θα έχουν συνάντηση με Αξιωματικούς της Αστυνομικής Δ/νσης Χίου και εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων, ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις στο Κέντρο Ταυτοποίησης Αλλοδαπών στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Χίου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα από το γραφείο του κ. Μηταράκη, τουλάχιστον ο υφυπουργός θα έχει στη συνέχεια (11.45 π.μ.) συνάντηση με το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Χίου, Μανώλη Βουρνού και εν συνχεία συνάντηση με τη ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας

 Συνάντηση για ΣΔΙΤ ύδρευσης Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει όμως η συνάντηση που θα έχει το πρωί της Παρασκευής, 29/8, ο Νότης Μηταράκης με το νέο Δήμαρχο Χίο κ. Βουρνού  με θέμα το  ΣΔΙΤ  Ύδρευσης  του νησιού.
Στη συνάντηση θα παρευρίσκεται και ο Νικόλαος Μαντζούφας, Ειδικός Γραμματέας ΣΔΙΤ ύδρευσης.
Να θυμίσουμε ότι ο κ. Μηταράκης είχε συζητήσει πριν από ένα χρόνο (Ιούλιο 2013) και μάλιστα υπήρξε καταρχήν συμφωνία και με την απερχόμενη Δημοτική Αρχή Χίου.