Αρχική Νέα Τοπικά Κώστας Γανιάρης: ευχαριστήρια επιστολή προς τους εργαζόμενους / εργαζόμενες της Περιφερειακής Ενότητας...

Κώστας Γανιάρης: ευχαριστήρια επιστολή προς τους εργαζόμενους / εργαζόμενες της Περιφερειακής Ενότητας Χίου

34

 Αγαπητοί συνεργάτες

 

Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Χίου, αισθάνομαι την ανάγκη να σας απευθύνω τις θερμές μου ευχαριστίες για τη συνεργασία μας αυτά τα χρόνια.

Κληθήκαμε να υπηρετήσουμε έναν νέο θεσμό, αυτόν της αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, στα πρώτα του, κρίσιμα και δύσκολα βήματα. Αντιμετωπίσαμε εμπόδια και δυσκολίες, όχι μόνο εξαιτίας του νέου θεσμού, αλλά και του γενικότερου δυσμενούς οικονομικού περιβάλλοντος.

Πιστεύω, ότι με κοινή προσπάθεια και πνεύμα συνεργασίας, καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία της Περιφερειακής Ενότητας Χίου. Στην προσπάθεια αυτή ο δικός σας ρόλος, ο ρόλος των εργαζομένων της Π.Ε. Χίου, υπήρξε ουσιαστικός και καθοριστικός.

Εκφράζω την βεβαιότητα μου ότι και στα επόμενα χρόνια θα συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο, υπευθυνότητα και ευσυνειδησία, να υπηρετείτε το θεσμό της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, πάντοτε προς όφελος των συμπολιτών μας και της χιακής κοινωνίας.

 

Με εκτίμηση

 

 

Κωνσταντίνος Γανιάρης

Αντιπεριφερειάρχης Χίου