Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Παρέμβαση 1η για τα γήπεδα από τη Μ. Σταυρινούδη

Παρέμβαση 1η για τα γήπεδα από τη Μ. Σταυρινούδη

6

 
Ενημέρωση από το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Σπύρο Σπυρίδων σχετικά με το θέμα αναστολής λειτουργίας των σταδίων, ζήτησε η νέα βουλευτής Χίου της ΝΔ Μαρία Σταυρινούδη.
Στην πρώτη της παρέμβαση ως βουλευτής, η κα Σταυρινούδη υπόσχεται ότι ” 
θα βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την διευθέτηση του ζητήματος”.
Ολόκληρο το δελτίο τύπου:
Η Βουλευτής Χίου Μαρία Σταυρινούδη αμέσως μόλις της κοινοποιήθηκε σχετικό έγγραφο την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 από τον Δήμο Χίου αναφορικά με την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου, Ιωνικού Κολυμβητηρίου Χίου, Γηπέδου Καρδαμύλων, Γηπέδου Συκιάδας-Λαγκάδας, Γηπέδου Νενήτων, επικοινώνησε με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Σπύρο Σπυρίδων, προκειμένου να ενημερωθεί άμεσα για της συνθήκες λήψης της εν λόγω απόφασης, η οποία εκδόθηκε με σκοπό την αποκατάσταση αναφερόμενων ελλείψεων.

Οπωσδήποτε, η απρόσκοπτη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού μας από τους νέους μας, τους αθλητές μας και κάθε άτομο που αγαπά την άθληση αποτελεί για όλους μας προτεραιότητα και δεν νοείται να μένουν κλειστά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τεθούν σε κίνδυνο τα έννομα αγάθα της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της υγείας και της ασφάλειας αθλητών, θεατών και εργαζομένων στις εγκαταστάσεις.”
Η κα Βουλευτής θα βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την διευθέτηση του ζητήματος”.