Αρχική Νέα Τοπικά Κλειστά Στάδια: ζητούν αλλαγές από τους Δήμους χωρίς χρήματα (VIDEO)

Κλειστά Στάδια: ζητούν αλλαγές από τους Δήμους χωρίς χρήματα (VIDEO)

22


 Κλειστές παραμένουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού και συγκεκριμένα το Ιωνικό Κολυμβητήριο, το Δημοτικό Στάδιο Χίου (ανοιχτό) και τα γήπεδα Καρδαμύλων, Συκιάδας-Λαγκάδας και Νενήτων, αφού σύμφωνα με έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αδειοδότησης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που τίθεται το θέμα, και όπως τις προηγούμενες αναμένεται να αντιμετωπιστεί προσωρινά με παράταση της άδειας λειτουργίας.
Εξηγώντας μας ο απερχόμενος πρόεδρος του Νομικού προσώπου του Δήμου Χίου Βασίλης Μυριαγκός, στη δικαιοδοσία του οποίου είναι τα στάδια σημείωσε ότι οι μεγάλες παρεμβάσεις που ζητούνται χρειάζονται χρήμα και χρόνο. Ειδικά το πρώτο πο αφορά τις χρηματοδοτήσεις, δεν υπάρχει από την περίοδο που πέρασαν τα στάδια στους Δήμους. Σε ότι αφορά τις παρεμβάσεις είναι διαφόρων ειδών, από κάγκελα σε μεγάλο ύψος μέχρι έκδοση οικοδομικής άδειας για το Ιωνικό Κολυμβητήριο!
 “Κάποια πράγματα που ήταν ευθύνης της γενικής γραμματείας αθλητισμού, μεταφέρονται τώρα στην αυτοδιοίκηση… Η αυτοδιοίκηση χρειάζεται και χρόνο και χρήματα. Αν δεν δοθούν αυτά τα 2 πράγματα δεν μπορεί να δοθεί λύση», μας είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μυριαγκός.
Στο VIDEO ο Βασίλης Μυριαγκός εξηγεί πως κατάφερε να κάνει τον ελλειματικό προϋπολογισμό του νομικού προσώπου πλεονάζοντα και συγκεκριμένα από το -700.000 ΕΥΡΩ να βρεθεί στα +340.000!