Αρχική Νέα Τοπικά Μ. Κοντούδης: δεν μπορεί να πληρώσει τα τροφεία η ΔΗΚΕΧ (VIDEO)

Μ. Κοντούδης: δεν μπορεί να πληρώσει τα τροφεία η ΔΗΚΕΧ (VIDEO)

28

«Παραδίδουμε σε πλήρη ετοιμότητα τους βρεφονηπιακούς σταθμούς», μας δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος της ΔΗΚΕΧ Μιχάλης Κοντούδης.

«Με τη βοήθεια του Δήμου πάντα υπήρχε ένα ταμειακό διαθέσιμο. Τα  χρήματα αυτά είναι να πληρώνονται οι εργαζόμενοι και οι όποιοι προμηθευτές.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να πάνε σε άλλες δαπάνες, και εν προκειμένω σε τροφεία», υποστήριξε ο κ. Κοντούδης, διαφωνώντας στην ουσία με την πρόταση της ΛΑΣ από την ώρα που ανακοινώθηκε ότι έχει ταμειακό υπόλοιπο η ΔΗΛΕΧ.
Ο απερχόμενος πρόεδρος της αναπτυξιακής εταιρεάις του Δήμου σημείωσε ότι φέτος θα πάνε στους σταθμούς της ΔΗΚΕΧ περίπου 110 παιδιά. 

«Περιμένουμε τις εντολές τοποθέτησης των ωφελούμενων γονέων, ενώ έχουν βγει και τα ονόματα αυτών που θα πληρώνουν τροφεία», σημείωσε.
 

Πρόβλημα υπάρχει με την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού, αφού η έγκριση δόθηκε λίγο πριν να ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί παρόλο που από το Μάρτιο είχε καταθέσει η ΔΗΚΕΧ το σχετικό αίτημα.

Στόχος είναι να γίνουν πρώτα δίμηνες συμβάσεις και εν συνεχεία μέσω ΑΣΕΠ να γίνουν οι προσλήψεις, όπου καλύπτονται από συγκεκριμένα προγράμματα.

«Εύχομαι και στην καινούργια δημοτική αρχή να μπορέσει να ανταπεξέλθει» κατέληξε λέγοντας ότι θα βρίσκεται δίπλα στη νέα διοίκηση.