Αρχική Νέα Τοπικά Εκδήλωση με αφορμή τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα-...

Εκδήλωση με αφορμή τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα- κάλεσμα Χιακής Συμπολιτείας

10

«Με μουσική και πολιτισμό απαντάμε στο φασισμό»:

Ένας χρόνος από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

 

Ζωντανή αναμετάδοση της αντιφασιστικής συναυλίας από το Σύνταγμα και αντιφασιστικά τραγούδια: η Χιακή Συμπολιτεία σας καλεί στο Billys Place την Παρασκευή 19/9, μετά τις 7 μ.μ., σε μια εκδήλωση-ελάχιστο φόρο τιμής στον Παύλο Φύσσα και όλα τα θύματα του νεοναζισμού

 Σαν σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής στις 18 Σεπτέμβρη 2013 στο Κερατσίνι. Ήταν το αποκορύφωμα της εγκληματικής δράσης του νεοναζισμού στη χώρα μας. Ήρθε να προστεθεί σε δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις σε εργαζόμενους, μετανάστες, πρόσφυγες.

 Ο αγώνας για να ηττηθεί ο φασισμός κι ο ρατσισμός σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε κάθε δήμο, σε κάθε γειτονιά, είναι αγώνας διαρκής και ασυμβίβαστος, αγώνας που απαιτεί τη συμμετοχή όλων μας. Δεν εξαντλείται στην αυτονόητη απαίτηση να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη και να διαλυθεί η εγκληματική ναζιστική συμμορία.

 Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, μετά τις 7 μ.μ. στο Billys Place (Παράσχου 1, στη Χώρα) συντονιζόμαστε με την μεγάλη αντιφασιστική συναυλία στην Πλατεία Συντάγματος, κάνοντας απευθείας αναμετάδοση μέσω livestream. Θα παίξουν αντιφασιστικά τραγούδια ο Παντελής Καβύρης και ο Κουπεπέ (χιπ-χοπ).

  Στο δήμο και στη γειτονιά, με μουσική και πολιτισμό απαντάμε στο φασισμό.

 

Χιακή Συμπολιτεία

18/9/2014