Αρχική Νέα Τοπικά Εξιχνίαση υπόθεσης μαστροπείας- σύλληψη 45χρονου ιδιοκτήτη κέντρου διασκέδασης

Εξιχνίαση υπόθεσης μαστροπείας- σύλληψη 45χρονου ιδιοκτήτη κέντρου διασκέδασης

23

 Συνελήφθη ένας ημεδαπός, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας αλλοδαπής, για παράβαση της νομοθεσίας «περί εκδιδομένων προσώπων».

Συγκεκριμένα σύμφωνα εμ το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκε, σήμερα (09-10-2014) τα ξημερώματα, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, υπόθεση μαστροπείας στη Χίο.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 45 ετών, ιδιοκτήτης καταστήματος διασκέδασης στη Χίο, κατηγορούμενος για μαστροπεία, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας 39χρονης υπηκόου Ουκρανίας, εργαζόμενης στο ίδιο κατάστημα, για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων προσώπων.

Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, σύμφωνα με τα οποία ο 45χρονος εξωθούσε στην πορνεία γυναίκες που εργάζονταν στο κατάστημα του και διευκόλυνε την ερωτική συνεύρεσή τους με πελάτες, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικός υποδυόμενος τον πελάτη, μετέβηκε στο παραπάνω κατάστημα, όπου ήρθε σε συμφωνία τον ιδιοκτήτη, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 39χρονη αλλοδαπή, έναντι του χρηματικού ποσού των 100 ευρώ.

Ο 45χρονος εισέπραξε το προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό και η 39χρονη ακολούθησε τον υποτιθέμενο πελάτη, στο αυτοκίνητό του, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του. Στη συνέχεια, άμεσα αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση, συνέλαβαν τον 45χρονο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, ενώ το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου. 

Διαφήμιση