Ο Σύλλογος Φίλων Οινουσσών για τις εκλογές σε Οινούσσες

  104

  Προεκλογικά παρασκήνια Οινουσσών μας έφθασαν μέσω Πειραιά.
  «Εμείς ως σύλλογος δεν θέλουμε να εμπλεκόμαστε στις προεκλογικές διαδικασίες», μας είπε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Οινουσσών Δημήτρης Λιγνός κατά τη διάρκεια σχετικού ερωτήματος που του θέσαμε για τις απερχόμενες εκλογές, στη διάρκεια συνέντευξης για την έκδοση τετράτομου έργου με θέμα τις Οινούσσες και τα σόγια της.
  Συνεχίζοντας ο κ. Λιγνός δεν έκρυψε πάντως ότι σε αυτές τις εκλογές υπάρχει μια σύγχιση με την υποψηφιότητα του Δημήτρη Μπελαβίδα.
  Εκανε δε λόγο πως πρέπει να πείσουν από το ΣΦΟ «και τον κ. Αγγελάκο ότι πρέπει να δεχθεί αυτή την κατάσταση και τον κ. Μπελαβίδα να μην ανησυχεί για αυτή την έξαρση που υπάρχει στο νησί γιατί δεν έχει μάθει ο αιγνουσιώτης».
  Στο ερώτημά μας για το ποια εικόνα μεταφέρουν στον ίδιο, ο κ. Λιγνός σημείωσε ότι «υπάρχει μια φασιστική πλευρά του τύπου ξέρετε θα χάσετε τις δουλειές σας και από την άλλη πάντα ο Αγγελάκος που έκανε που έδειξε….».
  «Δεν πρέπει να δημιουργείται τέτοια εικόνα στο νησί, σα σύλλογος Οινουσσών θα ήθελα εγώ να επικρατήσει μια δημοκρατική κατάσταση. Μια ήρεμη κατάσταση, να έρθουμε την ημέρα των εκλογών και έκαστος από εμάς να διαλέξει τον άνθρωπο που θα ψηφίσει. Νομίζω ότι πρέπει να ηρεμήσουν τα πνεύματα», σημείωσε ο κ. Λιγνός που πάντως έκρινε αναγκαίο το σαββατοκύριακο που μας πέρασε να βρεθεί στις Οινούσσες.

  Διαφήμιση
  Προηγούμενο άρθροΜελέτη για νερό ανακοίνωσε η Ελπίδα Τσουρή
  Επόμενο άρθροΤης Χίου τα Χωριά