Αρχική Νέα Τοπικά Και τα Ψαρά -μέσω Επιμελητηρίου- σε τουριστική έκθεση της Σμύρνης

Και τα Ψαρά -μέσω Επιμελητηρίου- σε τουριστική έκθεση της Σμύρνης

160

 ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΨΑΡΩΝ << Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΝΑΡΗΣ>>

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ταξιδιωτικό γραφείο ψαρών psara travel μετά από κάλεσμα του επιμελητηρίου Χίου θα συμμετέχει στην διεθνή έκθεση που διοργανώνετε κάθε χρόνο στην Σμύρνη TRAVEL TURKEY 2014 – Σμύρνη 4 – 7 Δεκεμβρίου 2014 .
Στην έκθεση αυτή κάθε χρόνο συμμετέχουν όλων των ειδών επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον τουρισμό ,το έτος 2013 οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 27.000 επαγγελματίες στο τομέα του τουρισμού.
Στη διεθνή έκθεση θα συμμετέχει και ο πολιτιστικός μας σύλλογος ¨Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΝΑΡΗΣ’΄ για μια καλύτερη παρουσίαση του νησιού .
Ο σύλλογος θα εκθέσει τα τοπικά μας προϊόντα, θα φτιάξει φυλλάδια με τον χάρτη του νησιού, ακριβής πληροφορίες σε 3 γλώσσες για δρομολόγια, διαμονή, φαγητό και αξιοθέατα.
Σκοπός της συμμετοχής μας στην έκθεση είναι η γνωριμία του νησιού μας με άλλα πρακτορεία ,και το κάλεσμα των επισκεπτών στο πανέμορφο νησί μας όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και τους χειμερινούς μήνες .
Ελπίζουμε ότι με αυτή την προσπάθειά μας θα έχουμε βοηθό την στήριξη της κάθε τοπικής επιχείρησης που θα δεχτεί να διαφημιστεί στο φυλλάδιο που θα εκτυπώσουμε ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες

psara travel 2274061351 Νταιάνα Κατακουζηνού
2274061203 Αμαλία Καστάνου