Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Μαρία Σταυρινούδη- βουλευτής ν. Χίου: επιστολή συνεργασίας προς τοπικούς φορείς

Μαρία Σταυρινούδη- βουλευτής ν. Χίου: επιστολή συνεργασίας προς τοπικούς φορείς

9


“Εμείς είμαστε Χίος’ τιτλοφορεί την επιστολή συνεργασίας η βουλευτής Χίου της ΝΔ Μαρία Σταυρινούδη που καταθέτει πρόταση για σχηματισμό άτυπου οργάνου με τη συμμετοχή αυτοδιοικητικών και πολιτικών προσώπων που θα έχουν το δυνατό κοινή γραμμή πάνω στα θέματα του νομού.
Καταθέτει δε τις θέσεις της για μια σειρά ζητημάτων ανάπτυξης και όχι μόνο του νησιού, σε μια προσπάθεια να σταθεί πολιτικά στην παρούσα φάση όπου μετά από δυο παραιτήσεις συναδέλφων της βρέθηκε να εκπροσωπεί στη Βουλή το νομό της Χίου.
Συγκεκριμένα η επιστολή συνεργασίας έχει αποδέκτες τους:

Αντιπεριφερειάρχη Χίου

Βουλευτές Χίου

Δήμαρχο Χίου

Εκπρόσωπο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Αναφέρει εισαγωγικά η κα Σταυρινούδη:

 “ Η πατρίδα μας διανύει μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ιστορίας της μεταπολιτευτικά. Το να περιγράψω τα δεδομένα και τις συνέπειες αυτής, δεν νομίζω ότι θα έχει κανένα νόημα, μιας και όλοι τα γνωρίζουμε και τα βιώνουμε καθημερινά.

Εμείς όμως γεννηθήκαμε και ζούμε σε ένα ακριτικό νησί κατά βάση ξεχασμένο από τις κυβερνήσεις και πρέπει να επιβιώσουμε. Και μπορούμε να επιβιώσουμε!

Όλοι μας πια αποστρεφόμαστε τις αντιπαραθέσεις, τα πισώπλατα μαχαιρώματα, την αυτοεπίδειξη, τους διαξιφισμούς, τα ατελείωτα ‘εγώ’.

 Οι επιπτώσεις αυτών των συμπεριφορών είναι να έχει απαξιωθεί ολοκληρωτικά τόσο η πολιτική όσο και οι πολιτικοί.

Πρότασή μου λοιπόν, είναι να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, να δημιουργήσουμε ανάπτυξη στον τόπο μας και πρώτα – πρώτα να διορθώσουμε ό,τι μας περιβάλλει καθημερινά, ό,τι μας ενοχλεί, ό,τι μας στεναχωρεί μέσα από μία εν δυνάμει συνεργασία”.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ