Αρχική Νέα Αθλητικά Διαμαρτυρία Ποσειδώνα για διαιτητή και παρατηρητή αγώνα στον Κανάρη

Διαμαρτυρία Ποσειδώνα για διαιτητή και παρατηρητή αγώνα στον Κανάρη

19

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

  Καρδάμυλα, 25/10/2014

 

Το ΔΣ της  ΕΦΚ  Ποσειδών, διαμαρτύρεται έντονα για όσα συνέβηκαν σήμερα στα Νένητα , στον αγώνα της ομάδας μας με τον Κανάρη, σε ένα κατά τα άλλα πολύ καλό παιχνίδι στα πρότυπα ενός ντέρμπι.

Πιο αναλυτικά:

1)   Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής δεν ανέφερε την ρίψη αντικειμένων (μπουκαλάκια νερού) προς τον επόπτη γραμμών από τους οπαδούς του Κανάρη.

2)   Στο ημίχρονο του αγώνα ενώ προπηλακίστηκε από παίχτες και παράγοντες του Κανάρη, ο διαιτητής τιμώρησε μόνο έναν από τους εμπλεκόμενους στο συμβάν.

3)   Το χειρότερο από όλα ήταν γενικά η συμπεριφορά του παρατηρητή αγώνα κ. Ιάκωβου Λορέντζου καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα ο οποίος:

Α) Έκανε συνεχής παρατηρήσεις  στον πάγκο του Ποσειδώνα με  πολύ άσχημο τρόπο.

Β) Πανηγύρισε  έντονα το δεύτερο γκολ του Κανάρη , εκφράζοντας έτσι τα οπαδικά του αισθήματα.

Γ) Όταν αποβλήθηκε ο παίχτης μας Θ. Νιάκας με δεύτερη κίτρινη κάρτα κι ενώ αποχωρούσε για τα αποδυτήρια ο κ. Λορέντζος τον έσπρωχνε βίαια, βρίζοντας τον. ( Στο φύλλο αγώνα γράφτηκαν αντίθετα!)

Δ) Όταν ο Κανάρης πίεζε για την ισοφάριση, ο παρατηρητής του αγώνα, κ. Ιάκωβος Λορέντζος βοηθούσε την ομάδα του Κανάρη τρέχοντας να μαζέψει την μπάλα στα άουτ και δίνοντας την στους παίχτες των Νενήτων με χαρακτηριστική βιασύνη, εργασία που δεν αποτελεί μέρος των αρμοδιοτήτων ενός παρατηρητή αγώνα.

Καταλήγοντας λοιπόν, ο Ποσειδώνας θα ζητήσει την εξαίρεση του κ. Ιάκωβου Λορέντζου από οποιοδήποτε αγώνα του  Ποσειδώνα  εντός και εκτός έδρας.

                                                           
                                                            Για το ΔΣ

                              Ο πρόεδρος                                Ο γραμματέας

Φ. Μπουλάς                               Π. Κελεπερτζής