Αρχική Νέα Τοπικά Σκυλάκια για υιοθεσία στην πλατεία Βουνακίου, 1/11 (VIDEO)

Σκυλάκια για υιοθεσία στην πλατεία Βουνακίου, 1/11 (VIDEO)

142

    
Στο καθιερωμένο τους ραντεβού, στην πλατεία Βουνακίου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, το Σάββατο 1η Νοεμβρίου, όπως κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα, θα είναι ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου και η “Κιβωτός του Θοδωρή” με πολλά, πανέμορφα σκυλιά για υιοθεσία (VIDEO).
Το αποτέλεσμα των δύο προηγούμενων εξορμήσεων ήταν η εύρεση φιλόξενων οικογενειών για 15 σκύλους και δύο γατάκια.
Χαρακτηριστικό είναι το video με 5 κουταβάκια που βρέθηκαν παρατημένα μέσα στο Δημοτικό Κήπο, στα μέσα Οκτώβρη, από εργαζόμενη στην καθαριότητα.

Ειδοποιήθηκε ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος και συγκεκριμένα ο Βασίλης Αγιαννίδης,
και στη συνέχεια τα κουταβάκια τα πήραν στην “Κιβωτό του Θοδωρή” για τις απαραίτητες εξετάσεις και μεγάλωμά τους. Αν δεν κριθεί ότι είναι ακόμα μικρά, αναμένεται και αυτά να είναι μεταξύ των σκυλιών που θα δοθούν για υιοθεσία.
Όλα τα ζώα είναι υγιή και φιλικά, χαρίζονται με συμβόλαια υιοθεσίας και την προϋπόθεση πως η ηλεκτρονική ταυτότητα τους θα εγγραφεί στο όνομα του νέου ιδιοκτήτη.

   
“Ανάμεσα τους θα βρίσκεται και η γλυκύτατη Έμμα, ένα ξανθό ημίαιμο σέτερ-λαμπραντόρ, η οποία διανύει το 15ο μήνα σε χώρο φιλοξενίας.
Δώστε της την ευκαιρία να σας προσφέρει την αγάπη της”, σημειώνει στην πρόσκλησή του ο Φιλοζωϊκός.


   Την ίδια μέρα θα διατίθενται και τα ημερολόγια του Φιλοζωϊκού Συλλόγου για το 2015, που πέρα από την ενίσχυση του Συλλόγου αξίζει τον κόπο της αγοράς και γιατί αποτελεί και ένα καλλιτεχνικό στην ουσία ημερολόγιο .