Αρχική Νέα Τοπικά Επιμνημόσυνη δέηση για τον υποσμηναγό Στυλιανό Παναγυφτόπουλο

Επιμνημόσυνη δέηση για τον υποσμηναγό Στυλιανό Παναγυφτόπουλο

20

 Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Χίου, τιμά τη Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014, τη μνήμη του αειμνήστου Υποσμηναγού (Ι) Στυλιανού Παναγυφτόπουλου, στις 10:30 το πρωί με επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο της αναθηματικής στήλης στη Λεωφόρο Ενώσεως, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου.

Επίσης τελεί μνημόσυνο στον Ιερο Ναό Ευαγγελιστρίας το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014 μετά τη θεία λειτουργία.                        
Καλούνται οι αρχές το τόπου μας, οι εκπρόσωποι του στρατού, τα Μέλη του Συνδέσμου, αλλά και οι συμπατριώτες μας να παρευρεθούν για να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου χειριστού.

 Υποσμηναγός(Ι) Στυλιανός Παναγυφτόπουλος.

Γεννήθηκε στη Νίκαια Αττικής το 1966. Εισήλθε στη Σχολή Ικάρων(τμήμα Ιπταμένων) το Σεπτέμβριο του 1984 και αποφοίτησε τον Ιούνιο του 1988 με το βαθμό του Ανθυποσμηναγού(Ι). Υπηρετούσε στην 342 ΜΠΚ (Μοίρα Παντός Καιρού) της 114 ΠΜ (Πτέρυγα Μάχης).

Την 7η Νοεμβρίου 1994 και ώρα 2.20 το μεσημέρι, καθώς εκτελούσε πτήση σε προγραμματισμένη άσκηση με αεροσκάφος Mirage F-1CG στη διαδρομή Τανάγρα-Λέσβος-Χίος συντρίβεται λίγα μέτρα από τη παραλία στη Λεωφόρο Ενώσεως στο ύψος της Βίλας Μίχαλου.  

Άφησε πίσω τη σύζυγο του και των λίγων ετών γιό του, που και εκείνος ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του αποφοίτησε από τη Σχολή Ικάρων (τμήμα Μηχανικών) και είναι πλέον Ανθυποσμηναγός(Μ) της ενδόξου Πολεμικής Αεροπορίας μας.

 


Από το ΣΕΑΝ Χίου