Αρχική Νέα Τοπικά Χριστιάνα Καλογήρου: για έργο Κολεγίου με τη σκέψη στα… ενοίκια!

Χριστιάνα Καλογήρου: για έργο Κολεγίου με τη σκέψη στα… ενοίκια!

8


«Θα τα αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία, προγραμματισμό αλλά και χωρίς καθυστέρηση» τόνισε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου σχετικά με τα έργα που είναι σε εξέλιξη στη Χίο.
Με ειδική δε αναφορά στο έργο του Κολεγίου σημείωσε ότι δεν είναι μόνο το δάνειο που πληρώνει η Περιφέρεια, αλλά και τα υψηλά ποσά που δίνονται για ενοίκια ώστε να στεγαστούν οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χίου (VIDEO).
Στην πρώτη επίσημη επίσκεψή της στη Χίο και μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου και τους υπηρεσιακούς παράγοντες σχετικά με τα έργα που είναι σε εξέλιξη από το ΕΣΠΑ, επισκέφτηκε το Σχολικό Κέντρο Καμποχώρων αλλά και το Κολλέγιο.  

Η κα Καλογήρου σημείωσε επίσης ότι στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο αναμένονται οι εισηγήσεις της υπηρεσίας για την αξιοποίηση του ενός εκατομμυρίου ΕΥΡΩ που αντιστοιχούν για το 2015 στη Χίο για έργα στους οδικούς άξονες.

Να σημειωθεί ότι επί υπουργίας Δένδια η Περιφέρεια χρηματοδοτήθηκε με κονδύλι 11 εκατομμυρίων ΕΥΡΩ για τους οδικούς άξονες μέχρι το 2017.