Αρχική Νέα Τοπικά Με επιτυχία το 1ο Ανταλλακτικό Παζάρι

Με επιτυχία το 1ο Ανταλλακτικό Παζάρι

8

 ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ   ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ   ΧΙΟΥ  

 Χίος, 8-11-2014
                                      

 Την Παρασκευή 7-11-2014 ολοκληρώθηκε το 1ο Χαριστικό-Ανταλλακτικό παζάρι της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Χίου. Μετά την απρόσμενη ανταπόκριση των συμπολιτών μας συνεχίσαμε τη λειτουργία του παζαριού μία εβδομάδα.

Στη δράση μας αυτή συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο πάνω από 100 Αλληλέγγυοι Συμπολίτες μας. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στο 1ο Χαριστικό-Ανταλλακτικό παζάρι και να προσπαθήσουμε και αυτή η δράση μας, όπως και η συλλογή τροφίμων, να πάρει μονιμότερο χαρακτήρα.

Ενημερώνουμε ακόμη ότι μια αρκετά μεγάλη ποσότητα ρούχων και παπουτσιών θα δοθεί στην ιματιοθήκη της Μητροπόλεως και ένα συγκεκριμένο είδος ρούχων στον Ερυθρό Σταυρό.

Η κοινωνική και οικονομική κρίση που βιώνουμε είναι αβάστακτη ,γι αυτό το λόγο, εκτός από τις δράσεις της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης, στηρίζουμε και βοηθάμε, σεβόμενοι την αυτοτέλειά τους, και όλους τους φορείς και τις συλλογικότητες  που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας.

Σκοπός μας είναι κάθε φορά να βάζουμε και από ένα λιθαράκι μέχρι να γίνει η Αλληλεγγύη τρόπος ζωής και δύναμη αγώνα για τους Συμπολίτες μας.

 Αλλάζουμε τη ζωή μας και τις συνήθειές μας, γινόμαστε Αλληλέγγυοι.

                                                                                                                                                          Η    ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ    ΕΙΝΑΙ   Η   ΜΕΓΑΛΗ   ΜΑΣ    ΔΥΝΑΜΗ