Αρχική Νέα Αθλητικά Γιώργος Σαρρής: αναλαμβάνω την ευθύνη…

Γιώργος Σαρρής: αναλαμβάνω την ευθύνη…

11


 Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Σαρρής μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Ανδρών με τα Νησιά Φερόε προέβη στην παρακάτω δήλωση.

«Μετά το σημερινό καταστροφικό για την Εθνική Ομάδα αποτέλεσμα, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την ατυχέστατη επιλογή του προπονητή, που είχε σαν συνέπεια να εμφανιστεί ενώπιον των Ελλήνων φιλάθλων αυτή η κάκιστη εικόνα της Εθνικής Ομάδας.

Σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που θα συγκαλέσω θα αναλάβω την ευθύνη και ενώπιον των μελών του και θα δρομολογήσω όλες τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζονται για να μην ξαναζήσει η Εθνική Ομάδα μια τόσο ντροπιαστική βραδιά».

Αλλαγή μετά το φιλικό

Οι “τίτλοι τέλους” αναμένεται να μπουν μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Σερβία την Τρίτη, 18/11, στα Χανιά.
Τουμάχιστον αν χάσουμε θα ειναι από… ομόθρησκους!
Βέβαια ο προπονητής της Εθνικής Κλάουντιο Ρανιέρι που “πέτυχε” το απόλυτο 0 μέσα στην έδρα μας, δεν φάνηκε στις δηλώσεις του αμέσως μετά την ήττα και από τους ερασιτέχνες των Νησιών Φερόε πως σκέφτεται την παραίτηση.
Και γιατί άλλωστε; το άγχος το έχει η ΕΠΟ που πρέπει να δει και πως δεν θα πληρώσει ολόκληρη τη ρήτρα της αποζημίωσης που φθάνει στα 1,6 εκατομμύρια ΕΥΡΩ (σύμφωνα με δημοσιεύσμα στο tvxs.gr)!
Θέμα που επίσης καλείται να λύσει ο Γιώργος Σαρρής που από την ΕΠΣ Χίου βρίσκεται πρόεδρος στην ΕΠΟ και την ευθύνη να διαλέξει (μαζί βέβαια με το υπολοιπο ΔΣ της ΕΠΟ) τον επόμενο προπονητή, που καλό είναι να γνωρίζει τόσο τον τρόπο σκέψης όσο και τη δυναμικότητα των ελλήνων παικτών.
Μήπως και καταφέρει να αλλάξει την κατάσταση μέχρι τον προσεχή Μάρτιο που πρέπει μέσα στην Ουγγαρία να ξαναπαίξουμε σαν ομάδα.