Αρχική Νέα Τοπικά Συμπαράσταση στη Λαγκάδα, δηλώνει η Σταυρινούδη

Συμπαράσταση στη Λαγκάδα, δηλώνει η Σταυρινούδη

9

 ‘Η μυρίζει εκλογές ή η νέα βουλευτής της ΝΔ Μαρία Σταυρινούδη προσπαθεί να κερδίσει πόντους στον εσωκομματικό αγώνα που αναμένεται να έχει με το νυν υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Μηταράκη.
Ετσι την επομένη των πλημμυρών οι Λαγκαδούσοι δέχτηκαν την επίσκεψη της κας Σταυρινούδη, που φρόντισε να βγάλει και τις απαραίτητες φωτογραφίες φορώντας και τις σχετικές μπότες, του “κουτιού” όπως φαίνεται στη φωτογραφία.
Δεσμεύτηκε δε στη δήλωσή της ότι θα προσπαθήσει μέσα από το θεσμικό της ρόλο για άμεση ικανοποίηση των πληγέντων.
Σημείωση: το μεσημέρι του Σαβάτου ο κ. Μηταράκης εθεάθηκε από την πλευρά του να κάνει βόλτα… υποψηφίου στην Απλωταριά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

15-11-2014

  
Μετά τη σημερινή μου επίσκεψη στη Λαγκάδα και τις δυσάρεστες διαπιστώσεις από την ισχυρή προχθεσινή βροχόπτωση, θα ήθελα να εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μου στους κατοίκους της περιοχής για τη γενναιότητα με την οποία αντιμετώπισαν την σφοδρότητα της κακοκαιρίας και όλες της δυσμενέστατες επιπτώσεις της πλημμύρας και να ευχαριστήσω τους Φορείς για την προσπάθειά τους προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα που προέκυψαν από την κακοκαιρία.

Γνωρίζω ότι καμία χρηματική αποζημίωση δεν δύναται να ικανοποιήσει πλήρως τις ζημίες ή την απώλεια της κατοικίας του κάθε συνανθρώπου μας, που αποτελεί για τον καθένα από τους συμπολίτες μας τον κόπο τόσων χρόνων εξαιτίας  απρόσμενων καιρικών φαινόμενων αλλά δηλώνω ότι βρίσκομαι στο πλευρό σας και θα προσπαθήσω θεσμικά και προσωπικά να κάνω ό,τι είναι δυνατό για την άμεση ικανοποίηση των πληγέντων και την αναπλήρωση κάθε απώλειας.

 

Με τιμή

Μαρία Σταυρινούδη