Αρχική Νέα Αθλητικά Ξεσκίζοντας τον Ρανιέρι. Και οι ποδοσφαιριστές;, από την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ των Συντακτών

Ξεσκίζοντας τον Ρανιέρι. Και οι ποδοσφαιριστές;, από την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ των Συντακτών

6

 17.11.2014, 06:17

Δημοσιογραφικός κανόνας. Αν για κάποιο θέμα συμφωνεί το 80%, έχει δίκιο η αντίθετη γνώμη. Τι να πω τότε για το 99,99% που ξέσκισαν ή νόμιζαν ότι ξέσκιζαν τον Ρανιέρι; Εννοείται ότι είμαι με την αντίθετη και μοναχική άποψη.

ΕΝΤΑΞΕΙ τον Ρανιέρι τον ξεσκίσαμε όλοι. Δεν υπήρξε άνθρωπος, άντρας, γυναίκα, μεγαλοδημοσιογράφος (λέμε τώρα), μικροδημοσιογραφίσκοι, μαθητές και μαθήτριες δημοσιογραφικών σχολών που έγραψαν εμπνευσμένα τάχα μου στάτους στο φέισμπουκ για τον Ρανιέρι και τουίτ με το κιλό, οι λεγόμενοι «βαθύ τουίτερ» του Διαδικτύου (βάλτε πρώτα εμένα μέσα, γιατί τι έγραψα δεν περιγράφεται. Αλλαξα όμως και θα το εξηγήσω).

ΕΙΔΑΜΕ λοιπόν μανάδες να γράφουν στον Ρανιέρι να πάρει ζακέτα τώρα που πάει έξω γιατί τον διώχνουν, μην κρυώσει (πολύ πρωτότυπο!).

ΕΙΔΑΜΕ παππούδες και γιαγιάδες να λένε για την «έξυπνη ήττα» του Ρανιέρι. Γελάσαμε. Σκάσαμε από το γέλιο. Εννοείται ότι κάναμε όλοι ριτουίτ.

ΕΙΔΑΜΕ ρεπόρτερ της ΝΕΡΙΤ να βροντούν και να αστράφτουν σε ερωτήσεις που έκαναν στον Ρανιέρι. Στο ελληνικό πρωτάθλημα όμως, κότες. Και να ήταν κάποιος ήρεμος, τον φιτίλιαζαν για το ξέσκισμα Ρανιέρι. Γάτες είστε!

ΕΙΧΑΜΕ Ελληνες διεθνείς να λένε με υπονοούμενα, τάχα μου, για την «καταστροφή Ρανιέρι». Τάχα μου φταίμε όλοι κ.λπ. και δεν λέμε το όνομα «Ρανιέρι» ως υπεύθυνο της ανείπωτης ταπείνωσης από τα Φερόε, αλλά αυτό εννοούμε, το καταλάβατε ε;

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, αστέρια μου: Χρειαζόταν οποιοσδήποτε προπονητής ή οποιοσδήποτε Ρανιέρι για να νικήσουμε τους ψαράδες στα Φερόε; Λέω για «ψαράδες», γιατί ήταν το αγαπημένο διαδικτυακό αστείο με όλα τα παρελκόμενα (ακολουθούν τα «δίχτυα»).

ΕΝΤΑΞΕΙ, παικταράδες λοιπόν, όλοι έχετε γίνει υπεράσοι και παίζετε σε φημισμένες ξένες ομάδες. Και έχετε δύσκολα ματς το Σαββατοκύριακο.

ΚΑΙ ΟΣΟΙ δεν έχετε μεταγραφεί ακόμα στο εξωτερικό φοβάστε μην τραυματιστείτε και δεν ενδιαφερθεί η Ρεάλ και η Μπάγερν.

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ, βρε παιδιά, στο γήπεδο; Σας είχαν κάνει γιογιό οι ψαράδες που λέγαμε, αλλά λίγο φιλότιμο και αντίδραση δεν είδαμε, έστω κι αν κοιμόταν ο Ρανιέρι.

ΚΙ ΕΣΤΩ ότι κι όταν ξυπνούσε έκανε περισσότερο άνω κάτω την Εθνική.

ΕΤΣΙ που «παίζατε» παικταράδες μας ούτε ο Ρανιέρι έσωζε το παιχνίδι, ούτε ο Τραπατόνι ούτε ο Αλέφαντος.

ΚΑΙ ΝΑΙ, με τους Καραγκούνη και Κατσουράνη στα 70 χρόνια τους μέσα θα ρίχναμε πέντε γκολάκια χαλαρά. Τα αστεία με τον Καραγκούνη και τον Κατσουράνη κυκλοφορούν 10 χρόνια. Τώρα τα ανακαλύψατε και τα λέτε και μάλιστα πολύ σοβαρά;

ΕΤΣΙ που παίξαμε κι από τη Χαβάη θα χάναμε 5-0, και οι Νήσοι των Χριστουγέννων και του Πάσχα, και η ομάδα τού «Νήσος Μύκονος» τα ίδια γκολ θα μας έριχναν.

ΤΟ ΜΟΝΟ λάθος του Ρανιέρι είναι η ιστορική επιλογή 38 διεθνών με μέλλον. Επρεπε να είχε καλέσει μέχρι 158 διεθνείς, για να δείξει ότι αυτήν τη στάνη έχουμε, αυτά τα προϊόντα παράγουμε.

ΑΦΟΥ δεν μας έκαναν και δεν μας κάνουν κατά καιρούς Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Κατσουράνης, Χολέμπας κ.λπ. και έπρεπε να κάνουμε την… ανανέωση, τέτοιο τυρί από τα Φερόε έπρεπε να περιμένουμε.

ΕΥΤΥΧΩΣ θα ‘χουμε κάθε φορά έναν Ρανιέρι για να τον ξεσκίζουμε. Τρέχω να γράψω στο τουίτερ και στο φέισμπουκ να τον ξεσκίσω!