Αρχική Νέα Τοπικά Μιχαηλίδης προς Μηταράκη: θέση μας η ανοικτή διαβούλευση

Μιχαηλίδης προς Μηταράκη: θέση μας η ανοικτή διαβούλευση

3

 Χίος, 16 Φεβρουαρίου 2015

 

Αγαπητέ κ. Μηταράκη,

Απαντώντας σε σχετική επιστολή σας, θα ήθελα να σας κάνω γνωστό oτι, πάγια θέση, αλλά και σαφής προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η ανοικτή διαβούλευση επί σοβαρών ζητημάτων με την κοινωνία, καθώς και με τους θεσμοθετημένους φορείς έκφρασής της. Η διεκδίκησή τους δε να γίνεται πάντα σε σχέση με τους φορείς αυτούς”, έτσι ξεκινά την απάντησή του προς το βουλευτή της ΝΔ ο Αντρέας Μιχαηλίδης προτείνοντάς του την ανοικτή διαβούλευση αντί για ένα “όργανο” που θα αποτελείται από τους βουλευτές, το Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη.

“Φορείς έκφρασης τη θέλησης των πολιτών, μεταξύ πολλών άλλων, είναι και τα πρόσωπα τα οποία αναφέρεται στην επιστολή σας. Στα πλαίσια λοιπόν της διαφάνειας και της συλλογικότητας, έννοιες τις οποίες όπως γνωρίζετε υπηρετεί το κόμμα μου, θεωρώ χρήσιμη την συνεννόηση σε κρίσιμα τοπικά ζητήματα με γνώμονα πάντα το συμφέρον των πολιτών και της κοινωνίας γενικότερα.

Είμαι βέβαιος πως στο μέλλον θα κληθούμε σε ανοικτή διαβούλευση, αλλά και προώθηση σχετικών ζητημάτων μαζί με όλη την κοινωνία και με τους θεσμοθετημένους φορείς έκφρασής της.

Με εκτίμηση,

 Ανδρέας Μιχαηλίδης

Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ”, καταλήγει η απάντηση.