Αρχική Νέα Οικονομία Είστε φοιτητής; Διακοσμήστε το γραφείο σας με τα απαραίτητα έπιπλα γραφείου και...

Είστε φοιτητής; Διακοσμήστε το γραφείο σας με τα απαραίτητα έπιπλα γραφείου και φωτιστικά οροφής

10

Αν ξεκινάτε τώρα τη φοιτητική ζωή σας, οργανωθείτε καλά! Αν έχετε μια μικρή φοιτητική γκαρσονιέρα που σε μια μικρή γωνία θα «στριμώξετε» τα φοιτητικά σας όνειρα, ένα γραφείο είναι απαραίτητο. Εμείς σας προτείνουμε μερικά έπιπλα γραφείου που θεωρούμε απαραίτητα και εσείς ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο σας και το budget σας, μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας!

Όπως αναφέραμε για εσάς που μόλις ξεκινάτε την φοιτητική ζωή σας, αρχικά πρέπει να προμηθευτείτε το πιο απαραίτητο έπιπλο γραφείου, το ίδιο το γραφείο. Επειδή στις φοιτητικές γκαρσονιέρες ο χώρος είναι περιορισμένος, σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα μικρό και άνετο γραφείο σε μοντέρνο design με επιφάνεια από γυαλί ασφαλείας, ώστε να μην θυμίζει εκείνο των παιδικών σας χρόνων. Τα έπιπλα γραφείου Design Plus αποτελούν την ιδανική λύση για αυτό που ψάχνετε!

Επίσης, ένα ακόμη έπιπλο γραφείου που σίγουρα θα χρειαστείτε είναι μια ευρύχωρη βιβλιοθήκη. Τα πανεπιστημιακά συγγράμματα όχι μόνο έχουν μέγεθος τόμου, αλλά επισημαίνεται ότι είναι και εξαιρετικά ακριβά για αυτό πρέπει να τα προσέχετε ως κόρη οφθαλμού. Εμείς σας προτείνουμε να επενδύσετε σε μια βιβλιοθήκη με γυάλινα ράφια ασφαλείας πάχους τουλάχιστον 10mm και με μεταλλικές βάσεις στήριξης, ώστε να επιτύχετε ένα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα λειτουργικό αποτέλεσμα.

Επισημαίνουμε ότι πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στην καρέκλα γραφείου που θα επιλέξετε. Σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών οι περισσότεροι φοιτητές σταδιακά, βιώνουν έντονους μυοσκελετικούς πόνους λόγω της λάθος ανατομικής θέσης που υιοθετούν όσο διαβάζουν. Εμείς σας προτείνουμε να επενδύσετε σε μια καρέκλα γραφείου η οποία στηρίζει την σπονδυλική σας στήλη και σας «επαναφέρει» στην σωστή βιομηχανική θέση, όσο εσείς διαβάζετε.

Τέλος, πολλοί φοιτητές δίνουν μεγάλη προσοχή στα έπιπλα γραφείου, ωστόσο δεν επιλέγουν σωστά τον απαραίτητο φωτισμό. Ο φωτισμός είναι εξαιρετικά σημαντικός καθώς σας βοηθάει να συγκεντρωθείτε στο διάβασμά σας. Επιλέξτε λάμπες οι οποίες εκπέμπουν φυσικό φως και φωτιστικά οροφής τα οποία εξασφαλίζουν ένα άψογο αποτέλεσμα. Εκτός λοιπόν από το φωτιστικό του γραφείου σας, ένα φωτιστικό οροφής είναι απαραίτητο λόγω λειτουργικού και διακοσμητικού χαρακτήρα. Δείτε την ποικιλία μας από φωτιστικά οροφής που σίγουρα κάνουν τη διαφορά!

Και όλα αυτά, σας τα προσφέρει η ιστοσελίδα designplus.gr στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! Αποτελούμε τη λύση για την επένδυση των επίπλων σας και εργαζόμαστε για να σας παρέχουμε ποιότητα, σύγχρονο design αλλά και οικονομικές λύσεις!