Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Νότης Μηταράκης: έκλεισε ο κύκλος εσωστρέφειας

Νότης Μηταράκης: έκλεισε ο κύκλος εσωστρέφειας

15

 

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας Νότης Μηταράκης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία με τη χθεσινή εκλογική διαδικασία έκλεισε έναν μεγάλο κύκλο εσωστρέφειας και βγαίνει πλέον, με την συμβολή των χιλιάδων μελών στελεχών και φίλων, πιο δυνατή και πιο ενωμένη.

Θέλω να συγχαρώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το μεγάλο αγώνα που έκανε, τη σπουδαία νίκη που πέτυχε και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Προσωπικά, θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια του για την ανασυγκρότηση της Παράταξης μας, την ανανέωση της και τη μάχη που θα δώσει για την οριστική ήττα των δυνάμεων του λαϊκισμού και της δημαγωγίας.

Ο τόπος έχει σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, την ανάγκη μιας μεγάλης ευρωπαϊκής και σύγχρονης κεντροδεξιάς παράταξης. Αυτήν την ευθύνη αναλαμβάνουμε και είμαι σίγουρος ότι θα την φέρουμε εις πέρας. Ότι πολύ σύντομα θα κληθούμε εμείς να οδηγήσουμε τη χώρα στην οριστική έξοδο από την κρίση και την επιστροφή της στον δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας».

Διαφήμιση