Αρχική Νέα Αθλητικά Εισιτήρια με προεγγραφή και ταυτότητα, για το final 4 Κυπέλλου Γυναικών Βόλεϊ

Εισιτήρια με προεγγραφή και ταυτότητα, για το final 4 Κυπέλλου Γυναικών Βόλεϊ

14


“Και ένα παιδί να ασχοληθεί με το βόλεϊ, είναι κέρδος για το νησί η διεξαγωγή του final 4 του κυπέλλου γυναικών Ελλάδος”, σημείωσε ο διευθυντής της Εθνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Περικλής Μπακοδήμος.

Την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο, 4 και 5 Μαρτίου, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΓΠΣ Ηλιούπολης θα συναντηθούν στο Κλειστό των Καμποχώρων, σύμφωνα με τα ζευγάρια που θα κληρωθούν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Από την πλευρά του ο δήμος Χίου, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς, έτρεξε και πήρε τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις για το γήπεδο.

Αυστηρότατα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων. Κανένα εισιτήριο δεν θα πάει σε συνδέσμους ομάδων.

Η διάθεση των εισιτηρίων, από περίπτερο στην πλατεία, θα γίνεται με προεγγραφή και επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, ενώ επίδειξη ταυτότητας θα γίνεται και για την είσοδο στο  στάδιο. Προτεραιότητα θα έχουν οι γονείς που τα παιδιά τους είναι εγγεγραμμένα σε οποιαδήποτε αθλητικό σωματείο και άθλημα.

Να σημειώσουμε ότι η επιλογή της Χίου, που είχε ως αντίπαλο τη Ρόδο, έγινε και σαν ένα αντιστάθμισμα στο μεγάλο προσφυγικό ρεύμα που δόθηκε. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός που υπονόησε ο Δήμαρχος Χίου που οι αγώνες γίνονται στο Κλειστό Καμποχώρων, που αποκτά πλέον προεγγραφές για φιλοξενία ακόμα και διεθνών αγώνων, περιοχή όπου βρίσκεται και το HOTSPOT για τους πρόσφυγες και μετανάστες.

Οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑριστείδης Ζαννίκος: για τον “ένα χρόνο αριστερά”
Επόμενο άρθροΤα αστέρια του αγγλικού ποδοσφαίρου αποκλειστικά στα κανάλια Novasports ! Έρχονται με το Κύπελλο Αγγλίας, το Super Cup Αγγλίας και τον τελικό του League Cup