Αρχική Νέα Τοπικά Διαχωρίζουν τη θέση τους μέλη του ΔΣ Επιμελητηρίου για το θέμα της...

Διαχωρίζουν τη θέση τους μέλη του ΔΣ Επιμελητηρίου για το θέμα της Κοινωνικής Κουζίνας- καταγγέλλουν συντεχνιακά συμφέροντα

18

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

“Δυστυχώς βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση σαν μέλη του Δ.Σ του Επιμελητηρίου να διαχωρίσουμε τη θέση μας και να καταγγείλουμε την απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής να προβεί σε καταγγελία ενάντια στους χώρους παρασκευής γευμάτων που προορίζονται για τους πρόσφυγες , με πρόσχημα της διασφάλισης της υγείας των προσφύγων και των εθελοντών”, τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι Βασίλης Παππάς, Μικές Κριμιζής και Νίκος Χούλης.
Στην απαράδεκτη ενέργεια του Επιμελητηρίου που ξαφνικά ζητά υγειονομικούς ελέγχους, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και το να μένουν νηστικοί οι πρόσφυγες χωρίς ένα πιάτο φαγητό, τα τρία μέλη της Διοίκησης αναρωτιουνται γιατί η ανακοίνωση προηγήθηκε της σύγκλισης του Δ.Σ. με έκτακτο θέμα το προσφυγικό.
Η συνέχεια της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

“Σίγουρα η συγκεκριμένη ενέργεια είναι ολοφάνερο ότι διακατέχεται από συντεχνιακές αντιλήψεις και ιδιοτελείς σκοπιμότητες που στις παρούσες συνθήκες το μόνο που προκαλούν είναι αίσθημα ντροπής. Βασιζόμενοι στον ανθρώπινο πόνο οι διαμαρτυρόμενοι επαγγελματίες θέλουν να στηρίξουν την τσέπη τους. Γιατί τίποτα από τη στάση αυτή δεν μας πείθει ότι πρόκειται για ευαισθητοποιημένους πολίτες στα ζητήματα υγείας όλων αυτών των δυστυχισμένων ανθρώπων ,που πέρα από τραγικά θύματα της ασυνειδησίας των εκ του ασφαλούς δρώμενων πολιτών που δε θέλουν να τους βλέπουν μεν –γιατί ενοχλούνται-αλλά να τους απομυζούν δε όσο αυτό είναι δυνατό. Υ.Γ. Αλήθεια γιατί η ανακοίνωση στάλθηκε μια μέρα πριν συγκληθεί το Δ.Σ του Επιμελητηρίου με έκτακτο θέμα το προσφυγικό; ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου ΜΙΚΕΣ ΚΡΙΜΙΖΗΣ Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΛΗΣ Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου”

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση στο ΠΕΠ Β. Αιγαίου 2014-2020 για τις υποδομές Υγείας
Επόμενο άρθροΚοινωνική Κουζίνα Χίου: πολιτική ευθύνη Επιμελητηρίου αν σταματήσει η προσφορά φαγητού στους πρόσφυγες