Αρχική Νέα Τοπικά Καταδικάζει ο Αντρέας Μιχαηλίδης την επίθεση ΜΑΤ σε πολίτες στα Ταμπάκικα

Καταδικάζει ο Αντρέας Μιχαηλίδης την επίθεση ΜΑΤ σε πολίτες στα Ταμπάκικα

17

  
“Καταδικάζω και θεωρώ απαράδεκτη και αψυχολόγητη την επίθεση σε πολίτες από τα ΜΑΤ”, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Αντρέας Μιχαηλίδης που συνεχίζει:

“Θέλω να επισημάνω το γεγονός ότι η συντονίστρια κ. Αρσενοπούλου που έχει και την αρμοδιότητα για το συντονισμό όλων των ενεργειών για την αντιμετώπιση του ζητήματος ουδέποτε κλήθηκε στη σύσκεψη υπό την κ. Περιφερειάρχη. Την κ. Αρσενοπούλου την αναπληρώνει μάλιστα ο δεύτερος υπάλληλος του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Επομένως η μη πρόσκλησή της αφορά αυτούς που είχαν την πρωτοβουλία της σύσκεψης.

 

 

Ως βουλευτής Χίου απουσίαζα από τη συγκεκριμένη σύσκεψη λόγω σοβαρού και ανυπέρβλητου προβλήματος το οποίο έχει να κάνει με τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα και βεβαίως επιστρέφω ταχύτατα στη Χίο. Θεωρώ ότι το πρόγραμμα όπως έχει αποφασιστεί βάσει της συμφωνίας θα εφαρμοστεί. Ζητώ για μια ακόμη φορά την επίδειξη ψυχραιμίας απ’ όλους και πιστεύω ότι στα προσεχή 24ώρα η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί”.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟι τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό, ανακίνωση ΝΕ Χίου του ΚΚΕ
Επόμενο άρθροΣε ετοιμότητα καλούνται οι γιατροί από Ιατρικό Σύλλογο Χίου για τους πρόσφυγες του λιμανιού! αναδημοσίευση από ιατρική σελίδα