Αρχική Νέα Τοπικά Ακραίες θέσεις Στ. Κάρμαντζη- για “εθνικιστικό παραλήρημα” κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου

Ακραίες θέσεις Στ. Κάρμαντζη- για “εθνικιστικό παραλήρημα” κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου

26

 

Έκπληξη προκαλεί χθεσινή ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Αντιπεριφερειάρχη Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, σχετικά με τις σχέσεις με τη γείτονα χώρα.

Λίγες ώρες μετά τις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου στο ύψος των Οινουσσών Χίου, ο κ. Κάρμαντζης δηλώνει ότι τον εκφράζει σύνθημα όπως λέει καταδρομέων.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΝΕ Χίου του ΣΥΡΙΖΑ που κάνει λόγο για «εθνικιστικό παραλήρημα» και ζητά από την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου να τον παραιτήσει από τα καθήκοντά του.

Η ανάρτηση του  Σταμάτη Κάρμαντζη

Το δελτίο τύπου της ΝΕ Χίου του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ

Με έκπληξη διαβάσαμε στα Μ.Μ.Ε. το εθνικιστικό παραλήρημα του κ. Κάρμαντζη για την Τουρκία. Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου με αδιανόητες φράσεις αναφέρεται στη γείτονα χώρα και το λαό της. Διερωτώμεθα λοιπόν αν κάποιος Τούρκος διαβάσει τις θέσεις αυτές θα έχει την επιθυμία να επισκεφτεί το νησί μας; Αντιλαμβάνεται ο Αντιπεριφερειάρχης το κακό που κάνει στον τουρισμό του νησιού; Αλλά κυρίως αντιλαμβάνεται το μίσος που στάζει στις ψυχές των Χιωτών και Χιωτισσών και ιδιαίτερα στα νέα παιδιά;

Θυμίζουμε στον κ. Κάρμαντζη ότι δεν είναι απλός πολίτης αλλά Αντιπεριφερειάρχης στη Χίο και η ιστορία έχει δείξει ότι οι συνέπειες κάποιων δηλώσεων είναι πολύ σοβαρές.

 Επειδή λοιπόν θεωρούμε ότι ο Αντιπεριφερειάρχης του νησιού «Κύριος» Κάρμαντζης φέρει τεράστιες ευθύνες για το μίσος που σπέρνει και τις απόψεις που διατυπώνει, οι οποίες δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τα φιλειρηνικά αισθήματα των κατοίκων της Χίου, καλούμε την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Καλογήρου να πάρει θέση και να τον παραιτήσει άμεσα από τα καθήκοντα του για το καλό του τόπου μας και τη Νέα Δημοκρατία να τοποθετηθεί για το ζήτημα.

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ

 
 

Θελω να διευκρίνηση οτι η χθεσινή ανάρτηση μου δεν απευθύνεται στον Τουρκικό Λαό αλλα στο βαθύ στρατιωτικό κράτος που με τις γνωστές μεθόδους του προκαλεί το κοινό αίσθημα.!Ο Ελληνικός και Τουρκικός Λαός ειναι μακριά απο παιχνίδια της τουρκικής διπλωματίας και στρατιωτικής ηγεσίας και αυτοί οι δυο λαοί θα ανατρέψουν τέτοιου είδους ακραίες πολιτικές!!Σταματης Καρμαντζης Αντιπεριφερειαρχης Χιου!!!!

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΥπερπτήσεις τουρκικών αεροσκαφών πάνω από τις Οινούσσες- δελτίο τύπου ΓΕΣ
Επόμενο άρθροΕκτός ΝΔ ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης