Αρχική Νέα Τοπικά ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ: κάλεσμα στην απεργία

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ: κάλεσμα στην απεργία

8


ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ!ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!

Το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατακρεουργεί την κοινωνική ασφάλιση και τις συντάξεις, είναι ακόμη χειρότερο από αυτό που παρουσίαζε μέχρι τώρα η κυβέρνηση, και ταυτόχρονα με το νομοσχέδιο φοροληστείας έχει κατατεθεί στη Βουλή.

Η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου επιχειρεί να αιφνιδιάσει και να πιάσει στον ύπνο την κοινωνική πλειοψηφία, τον κόσμο της εργασίας, προωθώντας την ψήφισή του μέσα στο Σαββατοκύριακο!!!.Όπως ακριβώς έκανε με την ψήφιση του τρίτου μνημονίου το δεκαπενταύγουστο.

Επιπλέον, ένα 4ο και φαρμακερό μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΑΝ.ΕΛ. με την μορφή προληπτικών μέτρων είναι συμφωνημένο. Πρόκειται για ένα συνολικό πακέτο νέας λεηλασίας μισθών, συντάξεων, ξεπουλήματος δημόσιων οργανισμών και περιουσίας, απελευθέρωση απολύσεων και μια σειρά άλλων μέτρων που σταματημό δεν έχουν.Με όλες μας τις δυνάμεις να οργανώσουμε άμεσα την μάχη απόκρουσης της νέας αντεργατικής- αντιλαϊκής καταιγίδας.

-ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ! ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ! Καταλήψεις,μαζικά συλλαλητήρια με κάθε μέσο από αύριο το πρωί!
-ΜΠΛΟΚΟ στα αντιλαϊκά αντεργατικά μέτρα στο ασφαλιστικό και την φορολεηλασία. Για να ανατραπεί συνολικά η επίθεση Κεφαλαίου-Κυβέρνησης, ΕΕ και Δ.Ν.Τ.
-ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.NA ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ! 
-ή ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ή ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ!

 ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ 

για κινηματική δράση,ρήξη με τις πολιτικές της ΕΕ και της κυβέρνησης


Χίος,5/5/2016

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ