Αρχική Νέα Τοπικά Συνάντηση Αν. Μιχαηλίδη με Σύρο νοσηλευόμενο στο Νοσοκομείο Χίου

Συνάντηση Αν. Μιχαηλίδη με Σύρο νοσηλευόμενο στο Νοσοκομείο Χίου

6

Σχετικά με το θέμα του σαραντατετράχρονου Σύριου, Mohamed  Azantin, που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα, επισκέφτηκα το Νοσοκομείο και τον ίδιο τον ασθενή. Ζήτησα και έλαβα αναλυτική ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου”, σημειώνεται σε δελτίο τύπου του βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Αντρέα Μιχαηλίδη.
“Πρόκειται, συνεχίζει, για ασθενή με προϋπάρχοντα σοβαρά προβλήματα υγείας, ο οποίος νοσηλεύθηκε σε διάφορα τμήματα του Νοσοκομείου. Η αντιμετώπισή του έγινε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την ιατρική επιστήμη, χωρίς καμιά απολύτως διάκριση που να έχει σχέση με την ιδιότητά του ή με ζητήματα οικονομικών δεδομένων. Αντιμετωπίστηκε και σε επεμβατικό επίπεδο, αλλά και σε φαρμακευτικό, με μόνο γνώμονα την φροντίδα της ζωής του, με σωρεία δαπανηρών θεραπειών. Ο ασθενής, κατά τους θεράποντες ιατρούς, δείχνει ήδη σημεία ανάκαμψης και μόλις το επιτρέψει η κατάστασή του θα διακομιστεί σε ειδικό κέντρο των Αθηνών για πιο ειδική αντιμετώπιση (πλαστική χειρουργική, φυσική αποκατάσταση κ.α.).

Θεωρώ ότι το δημοσίευμα είναι εν πολλοίς άδικο και μονομερές, σκοπεύει δε στο να μηδενίσει τις προσπάθειες που καταβάλει εδώ και μήνες το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας και εκθέτει τη χώρα μας”. καταλήγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.