Αρχική Μαστίχα Βραβείο γεύσης για την ΕΛΜΑ δυόσμου

Βραβείο γεύσης για την ΕΛΜΑ δυόσμου

81

 Η τσίκλα ΕΛΜΑ για τρίτη συνεχόμενη φορά, βραβεύθηκε στον κορυφαίο διεθνή διαγωνισμό υψηλής γευσιγνωσίας του «Ιnternational Taste & Quality Institute».

Τα τελευταία χρόνια, η Ε.Μ.Χ παραμένει σταθερά μια από τις εταιρείες που ξεχωρίζουν διεθνώς, κατακτώντας σημαντικά βραβεία για την εξαιρετική ποιότητα και τη γευστική υπεροχή των προϊόντων της. Έτσι, μετά την ΕΛΜΑ classic και η τσίκλα ΕΛΜΑ spearmint (δυόσμος) βραβεύθηκε με δύο αστέρια από το διεθνή Οργανισμό Ανώτερης Γεύσης (iTQi).

Πρόκειται για μια σημαντική αναγνώριση της ποιότητας των προϊόντων της Ενωσης Μαστιχοπαραγωγών από μεγάλους Σεφ και Γευσιγνώστες, εξαίρετους διαμορφωτές γνώμης και εξειδικευμένους σε θέματα γεύσης, βασισμένη στην κρίση του Ινστιτούτου χωρίς την παροχή βασικών πληροφοριών.

«Η ΕΜΧ πιστή στις αξίες της αλλά και στο επιχειρηματικό της όραμα για παραγωγή προϊόντων υψηλής αξίας, συνεχίζει να επενδύει στην ποιότητα αλλά και στην προηγμένη τεχνολογία δημιουργώντας προϊόντα με ξεχωριστή γεύση, διεθνώς αναγνωρισμένη», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.