Αρχική Νέα Τοπικά Συμμετοχή δασκάλων στην απεργία της Τετάρτης, 8/6/16

Συμμετοχή δασκάλων στην απεργία της Τετάρτης, 8/6/16

7

Σε μαζική συμμετοχή στην απεργία, Τετάρτη 8/6 στις 10:30, στη Είσοδο της Απλωταριάς, καλεί ο Σύλλλογος Δασκάλων & ΝΗπιαγωγών Χίου.
Το κάλεσμα απευθύνεται και σ’ όλα τα Σωματεία για να πάρουν αγωνιστικές αποφάσεις, να στηρίξουν τον αγώνα για μόρφωση και υγεία, Δημόσια Δωρεάν χωρίς καμία επιχειρηματική δράση.
“Για να έχουμε Σχολεία το Σεπτέμβρη στο ύψος των αναγκών μας, για να έχουμε Υγεία και Νοσοκομείο αντάξια της ανάπτυξης της τεχνολογίας και της επιστήμης, πλήρως στελεχωμένο.
Η Παιδεία των παιδιών μας και η στελέχωση των Σχολείων από το Σεπτέμβρη, η Υγεία στο νησί και η στελέχωση του Νοσοκομείου, αποτελούν  υπόθεση όλων/΄, τονίζεται στο σχετικό κάλεσμα.

  Μ’ αφορμή εξάλλου μήνυμα του Αντιδημάρχου Παιδείας Δήμου Χίου προς το Σωματείο των δασκάλων, καλείται να πάρει την “πρωτοβουλία ώστε να παρθεί απόφαση για το κλείσιμο του Δήμου την ημέρα της απεργίας, γεγονός που θα διευκολύνει τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων του Δήμου μέσω του Σωματείου τους, στη συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση. Καλά τα λόγια στήριξης, αλλά σημασία για εμάς έχουν τα έργα”. καταλήγει το ΔΣ των δασκάλων.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ