Αρχική Νέα Τοπικά ΣΥΡΙΖΑ Χίου: ανακοίνωση για τα γεγονότα στη Σούδα

ΣΥΡΙΖΑ Χίου: ανακοίνωση για τα γεγονότα στη Σούδα

7

 
“Μια σειρά από γεγονότα  που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα μας υποχρεώνουν να απευθυνθούμε δημόσια”, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Χίου του ΣΥΡΙΖΑ που κάνει ειδική αναφορά και στους κατοίκους του Χαλκειούς, εκτός των γεγονότων στη Σούδα με τη φωτιά το απόγευμα της Δευτέρας.

“Αναρωτιόμαστε  και θέλουμε απάντηση  αν συμμετείχε πολίτης στην κατάσβεση της φωτιάς στην Ανοικτή δομή της Σούδας στις 6-6-2016 και μάλιστα εκδηλώνοντας  επιθετική συμπεριφορά   τόσο ως προς τους πρόσφυγες-μετανάστες, αλλά πολύ περισσότερο σε εργαζόμενο του ΣΕΣΝΟΧ ο οποίος κακοποιήθηκε  ;

Πως είναι δυνατόν  να επιτρέπεται στον γνωστό ακραίο να βιαιοπραγεί κατά Δημοσίου Υπαλλήλου σε εντεταλμένη υπηρεσία με παρούσα και απαθή την Αστυνομία και να μην συλλαμβάνεται;

Έτσι  διασφαλίζονται τα δικαιώματα και προστατεύονται οι πολίτες,αφήνοντας ακραία στοιχεία να αυθαιρετούν;

Τα ίδια περί αυθαιρεσίας  ισχύουν και για συγκεκριμένα τοπικά ΜΜΕ τα οποία επιλέγουν το έργο της παραπληροφόρησης από αυτό της πληροφόρησης.

 

Αυτό είναι το έργο τους  εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, η συκοφάντηση, η αλλοίωση ειδήσεων και η διασπορά ψεύδους και τρόμου.

Η Αυθαιρεσία και το ψεύδος κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσουν και όποιοι πιστεύουν ότι  χρησιμοποιώντας την δύναμη της επικοινωνίας μας φοβίζουν, μάλλον δεν έχουν καταλάβει σε ποιους  απευθύνονται.

Υ.Γ.  Διαβεβαιώνουμε τους κατοίκους στο Χαλκειός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ στέκεται στο πλευρό τους και  δεν  έχουμε την πρόθεση να τους εμπλέξουμε σε πολιτικά παιχνίδια.
       Πιθανόν αυτό το κάνουν άλλοι  αλλά σίγουρα όχι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ν.Ε  ΣΥΡΙΖΑ  ΧΙΟΥ”