Αρχική Νέα Τοπικά Νομαρχιακό Τμήμα Χίου ΑΔΕΔΥ για γεγονότα σε Σούδα

Νομαρχιακό Τμήμα Χίου ΑΔΕΔΥ για γεγονότα σε Σούδα

8

 
Η Ε.Γ. του Ν.Τ. Χίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ καταγγέλλει τα γεγονότα στη Σούδα που οδήγησαν στην επίθεση στον εργαζόμενο-νοσηλευτή Γ. Κουτσοδόντη ενώ βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία κατ΄εντολή του Νοσοκομείου προκειμένου να συμβάλλει στην προστασία των ανθρώπινων ζωών λόγω της πυρκαγιάς. H επίθεση έγινε από την γνωστή πλέον ομάδα της Χρυσής Αυγής που έδρασε και στα γεγονότα στο λιμάνι.

Η συγκεκριμένη κατάσταση που διαμορφώνεται στη Σούδα, στο ΔΗΠΕΘΕ,  στη ΒΙΑΛ, αναδεικνύει τις τεράστιες ευθύνες της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, που  υπέγραψαν τη συμφωνία της ντροπής με την ΕΕ, εγκλωβίζοντας  χιλιάδες μετανάστες στη χώρα μας και στο νησί μας, στερώντας  τους αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και ωθώντας  κάποιους σε παραβατικές συμπεριφορές.

Η κυβερνητική ανοχή και συνενοχή, που επιδεικνύεται προς τους φασίστες πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα. Όχι άλλα θύματα!!!!

Καλούμε το χιώτικο λαό, τα μέλη μας σε όλα τα σωματεία και στα Σώματα Ασφαλείας,  να γυρίσουν την πλάτη στο δηλητήριο της Χρυσής Αυγής, στο μίσος που καλλιεργεί, να την απομονώσουν.

Η βία γέννα μόνο βία!!!!!!Την καταδικάζουμε!!!

                                                      Για την Ε.Γ. του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ