Αρχική Νέα Τοπικά Θωμάς Παραδείσης: ευχαριστήριο για Νοσοκομείο (και θετική πορεία της υγείας του)

Θωμάς Παραδείσης: ευχαριστήριο για Νοσοκομείο (και θετική πορεία της υγείας του)

26

 Χίος 10/07/2016


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Έχουν περάσει ήδη τρεις μήνες μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό μου από  σκαπτικό μηχάνημα  που παρ ‘ ολίγο να κοστίσει  τη ζωή μου .
Εγώ και η  οικογένειά μου αισθανόμαστε βαθύτατα την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους όσοι συνέδραμαν λιγότερο ή περισσότερο στην αντιμετώπιση του βαρύτατου περιστατικού και στη σταδιακή αποκατάσταση της υγείας μου.
Καταρχάς ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Γενικού Νσοκομείου “ ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ” που στάθηκε κοντά μας από τις πρώτες ώρες και την εισαγωγή μου στο Τ.Ε.Π(Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) έως και το τέλος της νοσηλείας μου και την έξοδό μου ενάμισι μήνα αργότερα.
Επίσης εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου που  έπραξε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν και με τις γνώσεις και την εμπειρία του αντιμετώπισε επιτυχώς  ένα σοβαρότατο για τα χρονικά της Χίου περιστατικό παρακάμπτοντας τις εμφανείς  ελλείψεις  σε προσωπικό και σε εξοπλισμό που έχει επιφέρει η κρίση και  στο Τομέα της Υγείας .
Τέλος θα ήταν παράβλεψη από μέρους μας αν δεν ευχαριστούσαμε το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) που έσπευσε πολύ γρήγορα στον τόπο του ατυχήματος , Τον Ιατρό που υπηρετεί στο Αγροτικό Ιατρείο της Βολισσού του οποίου η επέμβαση ήταν καθοριστικής σημασίας και σωτήρια και όλους όσοι επισκέφτηκαν το Τμήμα Αιμοδοσίας  του Νοσοκομείου δίνοντας  κυριολεκτικά το αίμα τους .

Ο Θεός να χαρίζει σε όλους υγεία, δύναμη και κουράγιο να επιτελούν με ευσυνειδησία το λειτούργημα τους.

ΘΩΜΑΣ.Μ.ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ