Αρχική Πολιτισμός Βιβλία Βιβλιοπαρουσίαση: ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (2014-2015) του Δ. Φρεζούλη

Βιβλιοπαρουσίαση: ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (2014-2015) του Δ. Φρεζούλη

35

 Τα «Καθημερινά 2014-2015»

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ «Μ. ΤΣΑΚΟΣ»
 

  
Κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις «άλφα πι» ο εντέκατος τόμος με τα χρονογραφήματα της δεύτερης σελίδας της «Αλήθειας» που φέρουν τον τίτλο «Καθημερινά»… Μια στήλη του Δημήτρη Φρεζούλη που ξεκίνησε από τον «Χιακό Λαό» πριν από τριάντα χρόνια και συνεχίστηκε στην «Αλήθεια» τα τελευταία είκοσι πέντε. Μέχρι και το 2011 σε καθημερινή βάση, μιας και η εφημερίδα ήταν ημερήσια και από το 2012 σε εβδομαδιαία αφού εκδιδόταν μια φορά την εβδομάδα. Η ιδέα για την έκδοσή τους, κάθε χρόνο, σε βιβλίο ήταν του αείμνηστου Αντώνη Παληού με την οποία συμφώνησε και ο αδελφός του Γιάννης και ο οποίος συνεχίζει για δέκατη τρίτη χρονιά (τα δύο τελευταία βιβλία καλύπτουν τις δύο αντίστοιχες διετίες).
   Τα «Καθημερινά 2014- 2015» θα παρουσιαστούν με πρωτοβουλία των εκδόσεων άλφα πι, του ΜΕΟΘ και του Ιδρύματος «Μ. Τσάκος» το προσεχές Σάββατο 30 Ιουλίου στις 8. 15 στο αίθριο του Ιδρύματος. Συντονιστής θα είναι ο διευθυντής της «Αλήθειας» Γιάννης Τζούμας, για το βιβλίο θα μιλήσει ο Νίκος Κατσαράκης διευθυντής του «Πολίτη» ενώ αποσπάσματα θα διαβάσουν οι Πελαγία Κοντού και Γιάννης Τσουμπαριώτης.
   Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά η Λαμπρινή Κάμπουρα με το κανονάκι και τη φωνή της και ο Δημήτρης Κοντός με το λαούτο του.
   Είσοδος ελεύθερη.