Αρχική Νέα Τοπικά Καρδάμυλα- Χίο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με επίκεντρο το Ιδρυμα Τσάκος

Καρδάμυλα- Χίο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με επίκεντρο το Ιδρυμα Τσάκος

33

Τη Χίο επισκέπτεται σήμερα Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Συγκεκριμένα ο κ. Παυλόπουλος θα φτάσει στη Χίο στις 11.35 π.μ. όπου μετά την επίσημη υποδοχή του από τις τοπικές αρχές θα πετάξει με στρατιωτικό ελικόπτερο πάνω από τις περιοχές της Χίου (μαστιχοχώρια και Σιδηρούντα) που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, θα παρευρεθεί στη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού Καρδαμύλων, θα καταθέσει στεφάνι στο άγαλμα του Καρδαμυλίτη ναυτικού και στις 12.35 θα παρευρεθεί στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά στο οικοτροφείο η «Στέγη της Μαρίας», όπου μετά τον αγιασμό θα ξεναγηθεί στους χώρους από τους κ.κ. Παναγιώτη και Νικόλαο Τσάκο.

Ο κ. Παυλόπουλος θα μεταβεί στην οικία του κ. Τσάκου στις 13.30, όπου και θα του παρατεθεί γεύμα, ενώ στις 15.45 θα αναχωρήσει για επίσκεψη και ξενάγηση στο Κοινωφελές Ιδρυμα «Μαρία Τσάκος- Κέντρο Ναυτικής Ερευνας και Παράδοσης» στην πόλη της Χίου. Στη συνέχεια θα αναχωρήσει από το αερολιμένα Χίου «ΟΜΗΡΟΣ».