Αρχική Νέα Τοπικά Οι αλληλέγγυοι Χίου πρόσφεραν είδη σε Γιατρούς του Κόσμου και Νοσοκομείο Χίου

Οι αλληλέγγυοι Χίου πρόσφεραν είδη σε Γιατρούς του Κόσμου και Νοσοκομείο Χίου

26

 
Οι αλληλέγγυοι Χίου δώρισαν στους Γιατρούς του κόσμου και στο νοσοκομείο της Χίου ρουχισμό και γενικότερα είδη που δεν μπορούν να διατεθούν στους μετανάστες και πρόσφυγες εξαιτίας της νέας κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στους καταυλισμούς, σημειώνεται σε σχετική ανάρτηση στη σελίδα τνω Αλληλέγγυων πολιτών της Χίου  

Τα είδη αυτά προέρχονται από δωρεές Χιωτών που μας ενίσχυσαν και συνεχίζουν να μας ενισχύουν με τις προσφορές τους. Τα είδη συγκεντρώθηκαν από μια αλυσίδα αγάπης την οποία δημιούργησαν οι κάτοικοι της Χίου τον Ιούλη του 2015 στον κήπο και συνεχίζεται μέχρι τώρα.
Συγκεκριμένα δόθηκαν στους Γιατρούς του κόσμου, κουβέρτες, υπνόσακοι, αλλαξιέρες, πιπίλες, ποδιές, μπιμπερό, παιδικές οδοντόβουρτσες, βρεφικά φορμάκια και φανελάκια. 
Στο νοσοκομείο δόθηκαν πυτζάμες γυναικείες ανδρικές και παιδικές, παιδικά μπουρνούζια, σεντόνια και μαξιλαροθήκες, πετσέτες, αλλαξιέρες, παιδικά και βρεφικά σεντονάκια και κουβερτάκια, μάρσιποι και βρεφικά φορμάκια. Τα είδη που δόθηκαν στο νοσοκομείο θα διατεθούν κυρίως στη μαιευτική και στην παιδιατρική κλινική για τις ανάγκες μεταναστών και συμπολιτών μας που νοσηλεύονται εκεί. 
Διότι τίποτα δεν πάει χαμένο από προσφορές που γίνονται με αγάπη !

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ