Αρχική Πολιτισμός ΑΡΤΙΟΝ: έκθεση μελών στο ΟΜΗΡΕΙΟ

ΑΡΤΙΟΝ: έκθεση μελών στο ΟΜΗΡΕΙΟ

16

  

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄ θα πραγματοποιήσει Έκθεση καλλιτεχνικών δημιουργιών των μελών του, με ελεύθερο θέμα και τίτλο : ΄΄ευ…δημιουργείν΄΄, στο Ομήρειο Π.Κ.Δ. ΧΊΟΥ από τις 14 Οκτωβρίου και περίπου για μια εβδομάδα, ενώ τα εγκαίνια προγραμματίζονται για το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, το απόγευμα.

 

 

Η ποσότητα των έργων που θα εκτεθούν θα εξαρτηθεί από τα άτομα που θα λάβουν μέρος. Για το σκοπό αυτό παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν για τη συμμετοχή σας ή μη στην Έκθεση. Όπως είναι κατανοητό και από τον τίτλο της Έκθεσης, τα εκθέματα θα είναι αποκλειστικά χειροποίητες δημιουργίες και έργα τέχνης.

Στην Έκθεση μπορούν να πάρουν μέρος και μαθητές εργαστηρίων , αρκεί να εγγραφούν στο Σύλλογό μας, ενώ το ίδιο ισχύει και για φίλους δημιουργούς που θέλουν να εκθέσουν τα έργα τους στη ομαδική αυτή Έκθεση.

Για το σκοπό αυτό όσοι καλλιτέχνες και δημιουργοί-μη μέλη μας επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην Έκθεση αυτή, μπορείτε να έλθετε σε επικοινωνία μαζί μας, ώστε να εκθέσετε τα έργα σας στην ομάδα μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφόρηση.