Αρχική Νέα Τοπικά ΝΟΔΕ Χίου: η κυβέρνηση συνεχίζει να αντιμετωπίζει τους Χιώτες ως πολίτες τρίτης...

ΝΟΔΕ Χίου: η κυβέρνηση συνεχίζει να αντιμετωπίζει τους Χιώτες ως πολίτες τρίτης κατηγορίας

19

 

Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΑΝ.ΕΛ συνεχίζει να αντιμετωπίζει τους Χιώτες ως πολίτες τρίτης κατηγορίας. Στην ανικανότητα διαχείρισης του προσφυγικού ζητήματος,  την με δική της  επιλογή κατάργηση του καθεστώτος μειωμένου Φ.Π.Α των νησιών, στη δρομολογούμενη φορολογική επιβάρυνση των ναυτικών μας, τώρα η Κυβέρνηση προσθέτει και την έλλειψη γιατρών στο Νοσοκομείο.

 Όπως έγινε γνωστό από επιστολή του ΣΙ.ΝΟ.ΧΙ., το νοσοκομείο της Χίου έχει μεγάλες ελλείψεις, ιδιαίτερα σε ιατρικό προσωπικό. Το υπάρχον προσωπικό αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των κατοίκων του νησιού και της επιβάρυνσης που προκαλείται από τις ανάγκες των προσφύγων. 

 Και η κυβέρνηση τι κάνει? Αντί να ανανεώσει τις συμβάσεις των γιατρών που λείπουν, οι οποίοι είναι πολύτιμοι για το νησί μας, αντί να προσπαθήσει να ενισχύσει το υπάρχον προσωπικό, αντί να στηρίξει ένα νησί που βρίσκεται στο επίκεντρο της προσφυγικής κρίσης, τουναντίον κωφεύει επιδεικτικά  και μας εγκαταλείπει το νησί στην τύχη μας.

Προφανώς η πρόσληψη υπαλλήλων στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και η πενθήμερη εκδρομή του Πρωθυπουργού στην Κούβα επείγουν περισσότερο….

Κύριοι είστε επικίνδυνοι. Θυμάστε τους Χιώτες μόνο όταν πρόκειται να πληρώσουν φόρους.