Αρχική Νέα Τοπικά 4ο αναπηρικό αμαξίδιο από ανακύκλωση πλαστικών καπακιών :)

4ο αναπηρικό αμαξίδιο από ανακύκλωση πλαστικών καπακιών :)

191

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία, συνεχίζοντας τη δράση «Συγκέντρωση πλαστικών καπακιών», η οποία στοχεύει αφενός στη δωρεάν προμήθεια αναπηρικού αμαξιδίου και την προσφορά του σε άτομα με αναπηρία και αφετέρου στην προστασία του περιβάλλοντος, σε συνεργασία με τη Διαχείριση Απορριμμάτων Νομού Χίου (ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ.) του Δήμου Χίου, θα προχωρήσει το πρωί της Παρασκευής, 19/6, στην παράδοση ενός ακόμα, 4ου στη σειρά, αναπηρικού αμαξιδίου σε παιδί με αναπηρία.

Η δράση πραγματοποιείται από το 2016, σε συνεργασία με το Δήμο Χίου και τη ΔΙΑΝΟΧ, μέσω σχολείων, σωματείων, συλλόγων και χώρων εργασίας, αλλά και ιδιωτών που με μεγάλη χαρά συγκεντρώνουν τα καπάκια στο σπίτι τους και τα παραδίδουν στο σύλλογο.
“Οι τόνοι που συγκεντρώνονται είναι πολλοί και η επιβράβευση έρχεται σαν φυσικό επακόλουθο και δίνει χαρά τόσο σε εκείνον που παίρνει το αμαξίδιο όσο και σε όλους όσοι συνεισφέρουν για την αγορά του”, σημειώνει ο Π.Σ.Α.μεΑ. ευχαριστώντας όλους θερμά και βέβαια τη ΔΙΑΝΟΧ για την κάλυψη της επιπλέον δαπάνης που απαιτεί η αγορά του ειδικού τύπου αναπηρικού αμαξιδίου.

Διαφήμιση