Εφοπλιστικό “βέτο” για το Θόλος;

  77

   
  ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στην πρόταση για μεταφορά της Ακαδημίας Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού στο Θόλος μπορεί να μην έχει υπάρξει από τα Καρδάμυλα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν τους ανησυχεί.
  Ζητώντας ενημέρωση η δ.σ. Φωτεινή Φαφαλιού για το θέμα, τονίζοντας ότι ο χιακός τύπος το χαρακτήρισε σαν κάτι δεδομένο ύστερα από την εισήγηση στο υπουργείο του Διοικητή της Ακαδημίας, ο Δήμαρχος Νίκος Μαρινάκης σημείωσε ότι στόχος είναι να γίνει στα Καρδάμυλα.
  «Εχουμε συνεχή επαφή με το σύλλογο των απανταχού καρδαμυλιτών και τους καρδαμυλίτες  εφοπλιστές για να γίνει εδώ η Ακαδημία», τόνισε ο κ. Μαρινάκης. Θύμισε δε τις δεσμεύσεις του πρώην υπουργού Ε.Ν. Χρήστου Παπουτσή και ανέφερε πως είχε επικοινωνία με τον νυν κ. Ανωμερίτη.
  «Αυτό που τόνισα, σημείωσε, είναι ότι τα Καρδάμυλα έχουν προσφέρει πολλά στην ελληνική ναυτιλία οπότε πρέπει και το Υπουργέιο κάτι να προσφέρει σε αυτά».
  Προχειρότητα από πλευράς υπουργείου για ένα τόσο σοβαρό θέμα διαπίστωσε ο Βαγγέλης Μελιτζάνης που επισήμανε ότι ενώ επί κ. Παπουτσή είχε θεωρηθεί ληγμένο το θέμα και ο Δήμος είχε παραχωρήσει και σχετική έκταση, τώρα θεωρείται δεδομένη η Σχολή στο Θόλος.
  Δημιουργία επιτροπής ώστε να βλέπει το θέμα από κοντά και πιο δυναμικά πρότεινε η κα Φαφαλιού, πρόταση που αναμένεται να συζητηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο Καρδαμύλων.

  Διαφήμιση
  Προηγούμενο άρθροΚουνουπιδοπορτόκαλο!
  Επόμενο άρθροΣτα στενά του “Σαραπιού” ο πόλεμος στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση