Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη ΕΛΜΕ ζητά παρέμβαση για το 1ο ΤΕΕ

ΕΛΜΕ ζητά παρέμβαση για το 1ο ΤΕΕ

25


 
ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΙΟΥ συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης το Διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ όπου και του παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το 1ο ΤΕΕ. Η συνάντηση αποτελούσε απόφαση του Δ.Σ. και κρίθηκε αναγκαία αφού παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα η εφαρμογή της μελέτης για το 1ο ΤΕΕ Χίου.
Ζητήθηκε μάλιστα η παρέμβασή του κ. Μεννή έτσι ώστε να έρθουν οι 6 προκατασκευασμένες αίθουσες από τον ΟΣΚ, και να μεταφερθούν εκεί οι μαθητές που κάνουν μάθημα στο σχολείο παρ’ όλο που έχει εγκατασταθεί και ο εργολάβος.
Ανάλογη παρέμβαση θα ζητηθεί και από την υφυπουργό υγείας Ελπίδα Τσουρή.
Στη συνεδρίασή του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ αποφασίστηκε επίσης να οριστούν ως εκπρόσωποι του σωματείου στις Επιτροπές Παιδείας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και της Δημοτικής Επιτροπής αντίστοιχα ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Γιάννης Χαλλιορής και η Γενική Γραμματέας Βάσω Καλογερά.
Επίσης το όργανο αποφάσισε να ορίσει τους αιρετούς του κλάδου ως εκπροσώπους της ΕΛΜΕ στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ Χίου), μέχρι την εκλογή των νέων που θα προκύψουν από τις εκλογές της 19ης Φεβρουαρίου.
Παράλληλα με σχετικό έγγραφο θα ζητηθεί από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου να συσταθούν εφορευτικές επιτροπές σε Ψαρά και Οινούσσες έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα να πάρουν μέρος στις εκλογικές διαδικασίες για το ΠΥΣΔΕ και οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν εκεί.
Η επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. ορίστηκε για την προσεχή Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου, στις 8.30 μ.μ. στον Οίκο Χίου Διδασκάλου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕπενδυτικό πρόγραμμα ΕΜΧ
Επόμενο άρθροΧορός νικητών στην Καλλιμασιά