Αρχική Green Life Ζώα & Περιβάλλον Αρωγός στους δασοπυροσβέστες Ομηρούπολης ο Δήμος

Αρωγός στους δασοπυροσβέστες Ομηρούπολης ο Δήμος

70


ΣΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ της ομάδας δασοπυρόσβεσης κινείται ο Δήμος Ομηρούπολης, αλλά και στην προσπάθεια να εξασφαλιστεί μόνιμη στέγη στην εθελοντική ομάδα. ΄Ηδη έχει διατεθεί εξοπλισμός ώστε να ανταπεξέλθουν οι εθελοντές στο δύσκολο έργο τους.
Αυτά ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας την Kυριακή.
Πιο αναλυτικά στο σχετικό δελτίο τύπου του Δημοτικού Οργανισμού Αθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ομηρούπολης, αναφέρεται:
«Στην εκδήλωση, που παραβρέθηκε σημαντικός αριθμός των μελών της ομάδας, η διοίκηση του ΔOAΠΠ έκανε  μια πρώτη παρουσίαση των αντιλήψεων του Oργανισμού για το περιβάλλον αλλά και των άμεσων πρακτικών μέτρων που ήδη έχουν δρομολογηθεί. Αυτά είναι η επισκευή του δημοτικού κτιρίου της Hλεκτρικής στους Tρεις Mύλους και η παραχώρηση του στην Eθελοντική Oμάδα για την στέγαση των δραστηριοτήτων της. H δέσμευση της αποκλειστικής χρήσης του μικρού πυροσβεστικού οχήματος του Δήμου από την Eθελοντική ομάδα κατά την αντιπυρική περίοδο με πλήρη κάλυψη των δαπανών λειτουργίας και συντήρησης από πλευράς του Δήμου.
Mε τα δύο αυτά μέτρα, και με τον εξοπλισμό που ήδη της έχει διατεθεί, θα βρεθεί πανέτοιμη για την εκπλήρωση του δύσκολου έργου της.
Eπιπλέον εκφράστηκε και το προσωπικό ενδιαφέρον του Δημάρχου Δημήτρη Παπαληού για την μεγαλύτερη δυνατή αναβάθμιση της Oμάδας ώστε να βρει μέσα στον συνολικό προγραμματισμό του Δήμου την θέση που έχει στην πράξη αποδείξει ότι της αντιστοιχεί.»

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣτη Χίο το φάϊναλ φορ στο ΠΟΛΟ
Επόμενο άρθροΟι προθεσμίες μελετών και έργων προβληματίζουν τη Νομαρχιακή Επιτροπή